SVR SEVER MAKINE A.S.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

SVR SEVER MAKINE A.S.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Çim çit üretiminde ilk aşama olan PVC film ile galvaniz telleri birleştirmek için kullanılan başlangıç seviyesi makinemizdir. Kesici takım sayesinde kesilen PVC çim halini alır ve makinenin dönen tamburu sayesinde 2 sıra Ø 1,50 mm ile Ø 2,20 mm arası galvaniz kaplı tel arasına herhangi bir kimyasal malzeme kullanmadan bükme yöntemiyle sıkıştırır. Çimli tel ürününü son aşama olan örme işlemine hazır hale getirir. Acil durum tuşları sayesinde istenmeyen herhangi bir durumda anında durdurulabilmektedir. Makinemiz kullanıcı dostu olup, daha önce tel örme tecrübesi bulunmayan bir operatörün bile kısa bir eğitimden sonra rahatlıkla kullanabileceği yapıdadır. Kullanım kolaylığı ve ekonomik maliyeti sebebiyle çim çit üretimine giren müşterilerimizin ilk tercihleri olup öncelikle örme makinesinin beslenmesi ve ek olarak üretim kapasitesinin artması sebebiyle 2 adet tercih edilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kullanım alanı oldukça geniş olan altıgen tel örgü sistemi hem ekonomik oluşu hem de montaj kolaylığı sağlaması sebebiyle tercih edilmektedir. Tam otomatik sistemli makinemiz teli ortadan çift büküm yaparak her ihtiyaca yönelik üretim yapmanıza olanak sağlar. 4’’ PLC dokunmatik ekranı aracılığıyla örülecek çit yüksekliği, çit genişliği, örme hızı ve diğer önemli veriler operatör tarafından ayarlanabilir. Uzaktan bağlantı yöntemiyle Dünya’nın neresinde olursa olsun makinemizle internet yardımıyla iletişime girip sizlere hızlı çözümler sağlamaktayız. 1 Adet servo motor ile çalışan BEE - 1 altıgen tel örme makinemiz ideal boyutları, ergonomik yapısı ve teknolojisiyle muadillerinden bir adım öndedir. Türkiye’de ilk kez SVR SEVER MAKİNE A.Ş. tarafından üretilen ‘’BEE - 1’’ Altıgen tel örme makinemiz ile ülkemizin üretim gücüne ve ekonomisine katkı yapmanın gururunu yaşamaktayız.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Tel çit sistemleri arasında en bilinen ürün olan ve helezon tel , örgü tel , kafes tel gibi isimlere sahip çit ürününün üretilmesini sağlar. ‘’SPIDER’’ makinemiz farklı göz aralıklarında ve tel kalınlıklarında üretim yapabilmektedir. Benzersiz ve özgün tasarımıyla, ekonomik ve montajı kolay olan kafes tel örgü sistemleri, galvaniz kaplı / PVC kaplı tellerin bükülerek birbiri içine geçmesi esasına dayanır. ‘’SPIDER’’ tel örme makinemiz Pnömatik sistemli ve birbirinden ayrı hareketli parçaları ile yüksek hızda düşük maliyetli helezon tel örgü sistemleri üretmektedir. Pnömatik sistemin çalışması için gerekli kompresör ise sisteme dahildir. 4’’ PLC dokunmatik ekranı sayesinde örme hızı , örülecek çit yüksekliği , çit genişliği ve diğer veriler operatör tarafından ayarlanabilir. Tam otomatik çalışma sistemine sahiptir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Maksimum üretim kapasitesi isteyen çim çit üretici firmaların ilk tercihi olan ‘’PRO’’ çimli tel hazırlama makinemiz, üretimin gücünü yansıtmaktadır. Kabinli sistemi sayesinde maksimum iş güvenliği sağlar. Geniş çaplı bobinlere sahip makinemiz tek sarımda en fazla çimli tel hazırlama kapasitesine sahiptir. Üretim gücüne oranla kompakt yapıdadır. İhtişamlı görüntüsüyle gücünü en iyi şekilde yansıtmaktadır. Üretimin sürekliliği ve sürüm avantajı ile piyasada fiyat belirleyici rolü oynamaktadır. Çim teli sarılı bobinleri makineden çıkarmak için portatif vinç kullanılmaktadır. Vinç sistemi firmamızca temin edilmektedir. ‘’PRO’’ makinemizin ürettiği çimli telin örülmesi için 2 adet tel örme makinesi gerekmektedir. Bu sayede üretilen çimli tel, minimum zaman ve iş gücüyle çim çite dönüştürülür.

Fiyat teklifi isteyin

Our company, which started in the past in 1998 its first steps as a small lathe workshop, entered in the early 2000s this sector through innovative projects and the machines produced. Our company is one of the Turkish international companies in terms of production “value-added and innovative ideas, projects, machines” and it continues to provide the latest machines with modern technology to our valued customers. We have succeeded in providing fast production with low margin of error, high quality and easy-to-use products with our SVR 3000 machine which has the first PLC (Programmable Logic Control) system. We have become the pioneers of change and innovation in the “wire knitting machinery” sector Our company SVR SEVER MAKİNE A.Ş, which today has become the leader in the field of “Grass Fence Machinery” by providing quick and proactive solutions in the production of grass fence, is taking steady steps forward on R&D methods to become the main source for “grass fence” manufacturers in terms of machines, raw materials and production techniques Our adventure , which started before with our first step SVR 3000, continues to this day in development and production through the “Spider spiral knitting machines, BEE Hexagonal wire knitting machines and PRO – LONG – ROOVER for grass wire production and Spinner grass wire knitting machine”

Şirketle ilgili son haberler

SEVER MAKİNE SVR ÇİM ÇİT PRO ve LONG MAKİNE KURULUMU - ÇİM Ç

SEVER MAKİNE SVR ÇİM ÇİT PRO ve LONG MAKİNE KURULUMU - ÇİM Ç

Yeni müşteri referansı ・ 26 Nis 2022 daha fazla… Open In New icon

Sever Makine ailesi olarak Ankara'da "SVR Çim Çit Long ve Pro" makinemizin kurulumunu gerçekleştirdik. Balıkesir Burhaniye'den Ankara'ya uzanan bu keyifli yolculuğu ve makine kurulum - eğitim işlemlerini de takipçilerimizle paylaşmayı ihmal etmedik. Çim Çit nasıl üretilir sorusunun cevabı olarak bu videoyu sizlerle paylaşıyoruz. Sizler de tel örme makinelerimizle ilgili bilgi almak için ve sırdaki üretici olmak için bizleri +90 533 646 02 50 numaralı telefondan arayabilir ve export@severmakine.com adresine mail gönderebilirsiniz. #SeverMakine #LongSeries #ProSeries #Grass #GrassFence #ÇimÇitÜretimi#Vlog

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

SVR SEVER MAKINE A.S.

HURRIYET MAH. POSTACI CAD. NO:/B BURHANIYE - BALIKESIR

10700 Balikesir - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %85

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2020
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Uluslararası posta havalesi
  • Telex ile Havale
  • Swift Havale
  • Stand-by akreditif
  • Belge karşılığı ödeme

Bankalar

  • ZIRAAT BANKASI A.S.
  • HALK BANKASI A.S.

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

SVR SEVER MAKINE A.S.'in Faaliyetleri

  • Metaller - makineler ve malzeme
  • Trabzan/Korkuluk ve çitler
  • Çim Çit
  • Çimli Tel
  • stucco mesh
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz