SUR AŞ

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

SUR AŞ
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

TURGUTREİS TETRAPOD PROJESİ Tetrapod: Yunanca “ tetra ” = 4 ve “ pod ” = bacaklar kelimelerinden türetilen Tetrapod , sahili dalga hareketinden / erozyonundan korumak ve deniz duvarları ve dalgakıranlar gibi kıyı yapılarını güçlendirmek için tasarlanmış tetrahedral şekilli beton mühendisliği yapısını ifade eder. . Tetrapod, tüm dünyada benzer amaçlar için tasarlanmış “beton zırh birimleri” çeşitlerinden biridir. Bu zırh birimleri aşağıda gösterildiği gibi çeşitli şekil, boyut ve ağırlıklardadır. Tetrapodların kullanılacağı zemin en kesit ve renkli montaj olmuş hali, kaynak olarak ülkemizde yeni bir mühendislik teknolojisi olmasından dolayı, yabancı kaynaklardan yararlanıyorum.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

AMAÇ ve KONU 1-Kavşaklarda trafik ışıkları kalkacak. 2-Zaman kaybı olmayacak, araçlar seyir halinde olacak. 3-Kaza riski 0 düzeye çekilecek. 4-Mekanik arızalar azalacak, dur-kalk esnasındaki arızalar. 5-Cevre kirliliği azalacak. 6-Yonca yaprağının yaptığı işi yapmakta 7-Ana hat üzerinde yapılacak bir çalışmadır. 8-Yolun dışında her hangi bir alana ihtiyaç yoktur.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

TURGUT REİS DEPREME DAYANIKLI YAPI TASARIMI SORUN: Depremde oluşan katların, tabakalanmasından oluşan can ve mal kaybını engellemeye yönelik bir tasarımdır. Can ve mal güvenliğini azgariye indirmektir. ÇÖZÜM: DEPREME DAYANIKLI YAPI TASARIMINDA Kolon kiriş düğüm noktalarında oluşan, ilave ekler x-y-z yönünde olmalı, kolon kiriş birleşme noktasında mutlaka uygulanmalı. Yığılmanın, çökmenin sonunda 150~200 cm’ye kadar mecburi bir yaşam boşluğu oluşturacaktır. Projeye uyulmuş, etriye ve donatı aralıkları düzenli uygulanmış, iyi sulanmış bir B.A.K. yapıda kırılma ve dağılma fazla olması mümkün değildir, Planladığım düşündüğüm; DEPREME DAYANIKLI YAPI TASARIMINDA yaşam için hava alacak, odacıklar olacaktır. Yaşam boşlukları oluşacak, Moloz ve çakıl taneleri arasında, ezilme ve toz vs. halinde bir yaşam alanı oluşmayacaktır. Can ve Mal güvenliği azami ölçüde sağlanmış olacaktır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

TURGUTREİS ÖNGERİLMELİ TEMEL TASARIMI Temellerde farklı oturmalara engel olmak, dinamik yükleri tijit dağıtmak, Zemini rijit olmayan yapılarda temellerin farklı çalışmalarını engellemek, Deprem dalgalarının, Statik ve Dinamik yüklerin etkisiyle oluşan periyodik etkileri rijit olarak dağıtmak. NEDEN ? A-Temelde kullanılan donatı boylarının 12 m uzunluğunda olması dezavantaj olarak görülmekte. B-12 Metre’den uzun en ve boya sahip temellerde, bindirme payları zayıf noktalarda, problem oluyor. C-Deprem anında etkilenen ilk elemanlardan olup, direnme gücünü artırmak gerekmektedir. ÇÖZÜM ? 1- Donatı boyları; 12m olduğu için, daha büyük elemanlarda rijit bir en ve boy donatısı oluşmayacaktır. Peryodik dalga ve yüklemelere karşı direnemeyecektir. Kolonlara gelen Dinamik ve Statik yükleri temele, zemine rijit bir halde aktarmak. Rijit ve homojen yük dağılımını sağlamak, bu arada, kirişlerin ve döşemenin sünek olmasını isteriz.

Fiyat teklifi isteyin

SUR İNŞAAT A.Ş. KALİTE POLİTİKASI Yönetim anlayışını, sürekli gelişme felsefesini, yönetimlerini ve sistemlerini tüm süreçlerde KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ‘ne uygun hale getirmek ve etkinliğini sürekli iyileştirmek, tüm personele özümsetmek ve bu doğrultuda pazar payını, karlılığını, rekabet gücünü artırmaktır. İnşaat Sektöründeki teknolojik yenilikleri dünyayla eş zamanlı olarak takip eder, yönetim kadromuz ve eğitimli çağdaş personelimizle, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini kalite yönetim sistemi şartlarına uygun olarak karşılarız. Çağdaş yönetim bilinciyle ve çalışanların kuruluşumuzun özünü oluşturduğu düşüncesiyle hareket eder, iş sağlığı ve iş güvenliği kurallarına uyarız. Çalışanlarımız bizim için değerlidir. Yaptığımız tüm işlerde, işi kaliteli, ilk defada doğru olarak ve zamanında yapma prensibi ile çalışırız.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

SUR AŞ

Meydankavagi Mahallesi 1592 Sokak 30/11 Muratpasa

07200 Antalya - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1986
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

SUR AŞ'in Faaliyetleri

  • İnşaat sanayi için modeller
  • konut binaları altyapı sektöründe araştırma ve geliştirmeler
  • otel endüstri tesisleri inşası
  • arazi alım -satım işleri
  • tarım binaları için mühendislik incelemeleri ve mühendislik
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz