SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

SÜPERSAN SOĞUTMA PANELLERİ Soğuk depolar için gereken çeşitli boyutlardaki paneller, SÜPERSAN SOĞUTMA SİSTEMLERİ markasıyla uluslar arası standartlarda üretilmekte ve hizmete sunulmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Lahana, patlıcan türü büyük sebzelerin içine konmasına ve diğer sebzelerin optimize edilmiş yüklenmesine imkan veren büyük hacimli giriş ağzı. Kolay temizlik için kapağın hemen sökülmesine imkan veren çubuklu menteşe. Monofaz: 550 Watt Trifaze: 600 Watt Asenkron motor. Mekanik manyetik emniyet sistemi ve motor freni. Paslanmaz motor bloku. Makinenin itme kolu ile devamlı çalışma özelliği. Metalik hazne ve kapak ile teslim edilir. 1 büyük ağız 139 cm2 yüzey ve 1 silindir ağız (Ø 58 mm) ile teslim edilir. Disksiz teslim edilir. Opsiyonel olarak alınabilen eksiksiz paslanmaz 50 adetlik disk koleksiyonu mevcuttur. Kübik (kuşbaşı) kesme ve parmak patates kesme imkanı.

Fiyat teklifi isteyin

Endüstriyel mutfak ve soğutma sistemleri sektöründe 1980 yılında kurulan Süpersan Mutfak ve Soğutma, yüksek kalite standartları, geçmiş tecrübeleri, ürün çeşitliliği ve proje tamamlama süreçleri ile kısa sürede sektöründe önemli başarılara imza atmıştır. Yaptığımız tüm işlerde müşteri memnuniyetini esas alarak yalın bir endüstriyel mutfak firması olmanın dışında müşterilerimize ihtiyaç duydukları ürün ve proje üzerine danışmanlık hizmetleri de vererek ürün ve proje koordinasyonu sağlamaktayız. Ürettiğimiz ürün ve tamamladığımız projelerde kalite standartlarımızı önceden oluşturur, sonuca ulaşıncaya kadar bu kalite anlayışından taviz vermeden devam ettiririz. Bize göre kalite yapılacak işin kanıtsanmış doğruluğunu ifade eder. Başka bir ifade ile başta sağlık ve can güvenliği olmak suretiyle insanların çok yönlü olarak ele alması gereken en önemli yaşam unsurudur. Kaliteden kasıt sadece ürün kalitesi olarak algılanmamalıdır. Bize göre kalite bir standarttır ve hayatın her alanında yer almalıdır. İşte bu sebeple Süpersan Mutfak; Müşterilerin ihtiyacı olan ürünleri yüksek çeşitlilik ve kalite standartları ile müşterilerine sunmaktadır. Mutfak sektöründe faaliyet gösteren firmamız sizlerinde katılımı ile başta işleyiş, düzen ve sistem dahilinde kalite bilincini çalışanlarına ve müşterilerine yaşatmak için gerekli her türlü alt yapı oluşumunu sağlayarak çalışmalarına devam edecektir.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

Fevzi Çakmak mah. 10753.sok. no:30AAC Kobisan 3 Sanayi Sitesi

42050 Karatay - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %60

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1980
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI'in Faaliyetleri

  • Endüstriyel fırın/ocak sistemleri
  • Buzdolapları / Soğutucular
  • Kaşıklar, çatallar ve bıçaklar
  • Pastaneler ve kafeler için soğutucu dolaplar
  • temizlik arabaları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz