RBECO SP. Z O.O. - Manufacturer & suppilier of biodegradable products for packaging, paper bags, shredded paper

Polanya

Factory icon İmalatçı/ Üretici

RBECO SP. Z O.O.
Web icon

Ürün kataloğu

Polanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

E-ticaret kutuları, ürünlerin nakliye için paketlenmesi söz konusu olduğunda ekonomik ve pratik bir çözümdür. Çeşitli boyutlarda ve renk çeşitlerinde kutular sunuyoruz. Kullanışlı bir kapağa sahiptirler ve paketleme için ek bantlara gerek yoktur. E-ticaret kutuları, paketlenmiş ürünleri ek olarak sabitleyen ve müşterinin aynı kutuda iade etmesine olanak tanıyan bir kızak cihazına da sahip olabilir. Buna ek olarak, kutunun üzerine bir logo veya herhangi bir grafik basabiliriz, bu sayede harika bir pazarlama aracı olabilirler. Yüksek kaliteli karton ve profesyonelce yapılmış baskı, ürünün dayanıklılığının mükemmel bir kanıtıdır. Ayrıca, PR paketleri oluşturmak ve hediye setleri oluşturmak için mükemmel bir çözüm olan özel dekoratif kutular da sunuyoruz.

Fiyat teklifi isteyin

Polanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Cam ambalaj içindeki ürünlerinizi taşıma sırasında korumak istiyorsanız, bu şişe ambalajı fikrini mutlaka incelemelisiniz. Cam koruyucu - SLIVV, ambalajın şekline uyum sağlayan mükemmel bir çözümdür. Kavanoz şişe eko koruyucu slivv, özel flap fonksiyonu sayesinde alttan üste tam koruma sağlar. Şişelerinizi hem yatay hem de dikey olarak taşımanızı sağlar. Şişe koruma üretiminde kullanılan tüm malzemeler geri dönüştürülebilir ve tekrar kullanılabilir. Kılıflar birçok kez kullanılabilir, böylece sıfır atığı destekler. Kullandığımız tüm kağıtlar kontrollü ormanlardan gelmektedir. Ana hedef, cam ambalajları kazara kırılmaya karşı korumak ve tüm etiket ve etiketleri mükemmel durumda tutmaktır. Slivv, nakliye için ürünleri paketlemenin ve güvence altına almanın ekolojik bir şeklidir. Kozmetik, seramik, el yapımı kırılgan ürünler ve şarap, likör gibi alkol endüstrileri için mükemmeldir. Markanız için mükemmel olan geniş bir boyut yelpazesi sunuyoruz.

Fiyat teklifi isteyin

Polanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Çeşitli genişliklerde ve renklerde kağıt ip / kağıt ip üreticisiyiz - şu anda iki rengimiz var: beyaz ve kraft. Çeşitli makaralarda rulolar halinde ip / ipler sunuyoruz. Kağıt halat / kağıt ipler dekupaj, ev dekorasyonu projeleri ve çiçek süslemelerinin yanı sıra ambalajlama için mükemmeldir. Ayrıca bitki üretiminde, her türlü yaratıcı çalışmada ve potansiyellerin paketlenmesinde de uygulama alanı vardır. Kağıt halat / kağıt ipler hava koşullarına karşı yüksek direnç ile karakterize edilir, bu nedenle açık havada kullanılabilirler, bu nedenle tarımda harika bir çözümdür. Kağıt halat/kağıt ipler kimyasal katkı maddesi içermeyen yüksek kaliteli kağıttan yapılmıştır, bu nedenle tamamen ekolojik bir üründür.

Fiyat teklifi isteyin

Polanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Çok çeşitli baskılı ambalaj kağıtları sunuyoruz. Bunların arasında 17g ağırlığında özel bir baskılı kağıt da bulunmaktadır. Baskılı hediye ambalaj kağıdı, markanın prestijini ve ürünün kalitesini vurgular. Bu hassas ve dayanıklı ambalaj kağıdı, her gönderinin içeriğini korur ve her ambalaj açmanın ayrılmaz bir parçasıdır. Hoş hışırtılı formülü olağanüstü bir kutu açma deneyimi sağlar. Özellikle moda, kozmetik, seramik, alkol ve diğer sektörlerden ürünlerin paketlenmesine adanmış 60 renkte hassas ipek kağıt sunuyoruz. Çeşitli ürünleri paketlemek için kullanabileceğiniz evrensel baskıya sahip bir kağıt koleksiyonu sunuyoruz. Ayrıca kağıdı kendi logonuz veya grafiklerinizle kişiselleştirebilir ve bu sayede harika bir pazarlama aracı haline getirebilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin
Polski 14 ürünü görün English 10 ürünü görün Deutsch 10 ürünü görün Български 10 ürünü görün Čeština 10 ürünü görün Dansk 10 ürünü görün Español 10 ürünü görün Suomi 10 ürünü görün Français 10 ürünü görün Eλληνική 10 ürünü görün Magyar 10 ürünü görün Italiano 10 ürünü görün Lietuvių 10 ürünü görün Nederlands 10 ürünü görün Português 10 ürünü görün Română 10 ürünü görün Svenska 10 ürünü görün Slovenščina 10 ürünü görün

RBECO, Polonya merkezli ekolojik kağıt ambalaj bileşenleri üreticisidir. Piyasada 15 yılı aşkın deneyime sahip bir aile şirketiyiz. Temel amaçları, paketlenen ürünlerin güvenliğine ve estetiğe özen göstererek marka imajını vurgulamaktır. Parçalanmış, kırışık kesilmiş kağıttan yapılmış paket dolgu maddelerinin üretiminde uzmanız - kağıt talaşı şeklinde ve 60 renkte özel ipek ambalaj kağıtları, taşımada cam ürünleri korumak için kağıt ip / ip ve şerit temin ediyoruz. Teklifimiz en yüksek kalitededir: - ZigZag lüks kağıt talaşı, eko dolgu -yenilikçi tozsuz formül ve elastikiyet. Hediye paketleme, sepet doldurma, e-ticaret için korumalı paketleme için mükemmel, parçalanmış dolgu, kutu doldurma için de kullanılabilir - Taşıma ve seyahat uçuşlarında cam, kavanoz, şişe koruması için eko-kılıflar. Kırılgan Ürünler için de mükemmel Sebze, kozmetik ve içki şişeleri - Ürünleri sarmak ve ayırmak için de mükemmel karbon kağıdı - Ürünleri sarmak için kartonsuz kağıt, - Alışveriş ve yemek için kağıt torbalar - Ürünleri, dekupajlı malzemeleri, çiçekleri sarmak için ve ayrıca ip kağıt torbalarda kulp olarak kullanılabilir - Hareketli Kırılabilir eşyalar için Petek Ambalaj Kağıdı - Bunları nakliye sırasında korumak için idealdir - Yiyecekleri sarmak için yapışmaz kağıt - Kutuları şeritler ve kutular için eko çıkartmalar şeklinde tamamlayan elemanlar. Markanız için benzersiz bir kutu açma deneyimi yaratmanıza izin verecek şekilde tüm ürünleri kişiselleştiriyoruz.

Şirketle ilgili son haberler

Warsaw Pack – 7th International Fair of Packaging Technology

Warsaw Pack – 7th International Fair of Packaging Technology

Etkinlik katılımı ・ 24 Nis 2023 daha fazla… Open In New icon

Ladies and Gentlemen, in connection with your participation as an exhibitor in the 7th edition of the International Fair of Packaging Technology and Packaging, we would like to thank you for visiting our stand. We are very pleased that the stand prepared by us aroused great interest on your part. We would like to emphasize that the Warsaw Pack Fair was an excellent opportunity to present, among others, our latest product ZigZag Delux paper chips and meetings with our clients and partners. We would also like to invite you to the next edition next year!

Belgeler

Company presentation

Videolara bağlantı

Domain icon İmalatçı/ Üretici

RBECO SP. Z O.O.

Ul. Załęska 106

35-322 Rzeszów - Polanya

Vergi N°
İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2007
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Uluslararası posta havalesi
  • Swift Havale
  • Stand-by akreditif
  • Belge karşılığı ödeme
  • Belge karşılığı kredi

Bankalar

  • ING Bank Śląski

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

RBECO SP. Z O.O.'in Faaliyetleri

  • Ambalaj sanayi için kağıt
  • Kağıt torbalar
  • Ambalaj
  • Ses geçirmez konteynerler
  • koruyucu ambalaj
  • ayrıştırılabilir ambalajlar
  • ambalaj kağıtları
  • yağ geçirmez kâğıt
  • Şarap şişesi ambalajı
  • Ekolojik ambalaj