LINNDA HOME

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

LINNDA HOME
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Özel Micro Jel iç dolgusu ve pamuk kumaşı ile doğal ve konforlu bir uyku deneyimi yaratan Elegance yorgan, yumuşak ve hafif yapısı sayesinde maksimum rahatlık sağlıyor. Pamuk kumaşının yüksek hava geçirgenliği ile terlemeyi önleyerek kesintisiz bir uyku ortamı sunar. Yumuşak ve hafif yapısı ile ağırlık yapmaz. Çamaşır makinesinde yıkanabilme avantajı sayesinde uzun ömürlü ve temiz bir kullanıma sahiptir. Ürün özellikleri: Pamuk kumaştan üretilmiştir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ürün özellikleri: Dolgu: Iç dolguda 300 gr/m²'de %100 premium kaz tüyü içerir. Gıdık tüyleri yumuşaklığı, sırt tüyleri ise havalanmayı sağlar. Dış kaplaması %100 pamuk tüy geçirmeyen (down proof) kumaştır. Kaz tüylerini dışarı çıkarmaz. Kaz tüyü uzun ömürlü, hafif, ısı koruma gücü en yüksek dolgu malzemesidir. Nem ve yağ tutmaz. Toz akarı barındırmaz. Bakteri barındırmadığı için kokusuzdur. Higroskopik özelliğine sahiptir. Fazla nemi emer ve vücut ısısını dengeler. Üretimde kaz tüyleri el değmeden hijyenik bir şekilde işlenir. ****hayvan haklarına saygılı kaz tüyü elde edilerek kullanılmıştır.*** Yıkama talimatı: 30 c’de yıkanabilir. Ağartma yapılmaz. Kurutma yapılmaz. Ütülenmez. Kuru temizleme uygulanmaz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ürün Özellikleri: Ebat: 50 x 70 ölçüsünde, 2 adet. Iç dolgu: %15 gıdık tüyü, %75 kanat tüyü ve %10 silikondur. 1000 gr. Dolguludur. Kaz tüyü yastık, yüksek konfor ve ısı yalıtımı sağlayan doğal bir maddedir. Doğal yapısı nedeniyle antialerjik özelliği vardır. Dış yüzeyi sık dokunmuş tüy geçirmez apreli %100 pamuk kumaş olan yastık %10 silikon, %15 gıdık tüyü ve %75 kanat tüyünden yapılmıştır. Yıkama talimatı: 30 derecede yıkanabilir. Ağartma yapılmaz. Kurutma yapılmaz. Ütülenmez. Kuru temizleme uygulanamaz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ürün Özellikleri Antialerjik Bambu Yorgan Dış materyal: %70 pamuk - %30 rjn. Dolgu materyali: %65 bambu fibre - %35 hcs fibre. Ağırlık: 330-350 gram/m². · Cm²‘de 96 tel iplik kullanılmıştır. · Saten biye ile dayanım gücü ve gösterişi artırılmıştır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye’nin ilk premium yastık ve yorgan markası Linnda Home, sağlıklı ve kaliteli bir uyku standardı sunmak için tüketici ihtiyaçlarını belirleyerek dizayn ediyor, üretiyor ve her geçen gün ürün çeşitliliğini artırarak mevcutta var olmayan fonksiyonel ürün tasarımlarıyla tüketici ihtiyaçlarını karşılayarak uluslararası standartta bir uyku bilinci oluşturmaya devam ediyor. Türkiye’nin lider ev tekstili ’in Linnda Home başta Orta Doğu ve Avrupa olmak üzere yaklaşık 50 ülkede farklı uyku alışkanlıklarına hitap eden yastık, yorgan ve aksesuar ürün grubu ile tüketicilerle buluşuyor. Yoğun AR - GE ve UR-GE çalışmaları ile geliştirilen Linnda Home ürünleri, başta CLASS I (birinci kalite) kaz tüyü olmak üzere; bambu, nanoelyaf, Tencel, Thermolite Clean elyaf, mikroelyaf, boncuk elyaf, yün, visko ve lateks gibi dolgu malzemeleri de kullanarak farklı ihtiyaçlara yönelik içerikleriyle dünya standartlarına uygun olarak üretiliyor. Yastık, yorgan, uyku pedi ve alez gibi uyku ürünleri üretimine başlayarak Türkiye’de uyku kültürü oluşturmayı hedefimize, kalite ve konfordan ödün vermeden, doğa dostu, sağlıklı ve kaliteli bir uyku standardı sunmak için, tüketici ihtiyaçlarını belirleyerek ürünlerimizi tasarlıyor ve üretiyoruz.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

LINNDA HOME

Harman Mahallesi 60. Sokak Aydogdu Is Merkezi 1, D:Z10, 06260 Mamak/Ankara

06260 Ankara - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    201 – 500
  • Ticari
    201 – 500
  • % ciro, ihracatta
    %70

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2004
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Swift Havale
  • Paypal

Teslimat bölgeleri

LINNDA HOME'in Faaliyetleri

  • Battaniyeler, yatak örtüleri, yorganlar ve kuş tüyü yorganlar
  • kaz tüyü yastıklar
  • Yorganlar
  • bambu
  • Linnda Home
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz