KAYZER KONVEYÖR

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

KAYZER KONVEYÖR
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Teleskopik konveyörler genellikle araç yükleme ve boşaltma işlemlerini daha kolay, daha hızlı ve güvenli gerçekleştirmek için tasarlanmıştır. Araç içine doğru uzayabilen teleskop gövdelerden oluşmaktadır. Farklı uzunluk ve genişliklerde üretilebilen teleskopik konveyörler ile farklı büyüklük ve ağrılıklarda ürünlerin treylerde, konteynırlarda ve kamyonlarda yükleme ve boşaltma işlemleri son derece kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Makine emniyet gereksinimlerine göre üretilen teleskobik konveyörler talep edilecek ek sistemlerle donatılabilmektedir. Sabit gövdeli veya hidrolik kaldırmalı, kayar sistemli çözümler sunabilmekteyiz. Taleplerinize ve kullanım alanlarınıza uygun modeller için mühendislik departmanımızla irtibata geçiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Paketlenmiş veya çuvallanmış ürünlerin depolanması, istiflenmesi veya yükleme boşaltma işlemlerinde bu ürünlerin transfer edilmesi ile ilgili işlemlerin çok daha hızlı ve kolay gerçekleştirilmesine olanak sağlamaktadır. Makinenin giriş ve çıkış konveyörlerinin bağımsız çalışması ve uç konveyörün makara ve halat sistemi sayesinde paralelliğini her durumda koruması yükleme ve boşaltma işlemlerinde rahat çalışmaya yönelik esneklik sunmaktadır. Halat sistemi çok uzun süreli çalışmalarda dahi hassasiyetini yitirmemektedir. Konveyörün mobil yürüme sistemi sayesinde insan gücüne ihtiyaç duyulmadan konumu değiştirilebilmekte ve bu hareket basit manevralarla çok yönlü sağlanabilmektedir. Ön ve arka tekerleklerin birbirinden bağımsız manevra kabiliyetine sahip olması sayesinde dar alanlarda pozisyon değişikliğine olanak sağlamakta ve tam manevra özelliği ile yengeç yürüyüşü gerçekleştirebilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Genellikle plaka veya panel şeklinde ürünlerin taşınması, döndürülmesi ve hizalanması için kullanılmaktadır. İstenilen her tipte ve ölçüde özel üretim yapılmaktadır. Farklı kullanım alanları ve tasarımlar için lütfen mühendislik departmanımızla irtibata geçiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Yatay ve dikey taşıma yapabilmek için ürünün ebadına, ağırlığına göre ve üretim alanına göre tüm hesaplamaları yaparak en doğru ürünü geliştirmektedir. Yüksek yerlere istifleme yaparak istif miktarını artırabilir, iş gücünü daha verimli kullanarak işçilik maliyetlerinizi düşürebilirsiniz. Kalite odaklı çalışan firmamız size özel ARGE ve ÜRGE çalışmaları yaparak en kaliteli çözümü üretme garantisi vermektedir.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

KAYZER KONVEYÖR

Yuva Mh. Mermerciler Sanayi Sitesi Celikce Is Merkezi No: 2

06105 Yenimahalle - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

KAYZER KONVEYÖR'in Faaliyetleri

  • Bağlantı - imalât için makinalar
  • konveyörler
  • mekanik konveyörler
  • maden ocağı ve taş ocakları için konveyörler
  • Konveyörler, konveyör sistemleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz