HURDAPRINTER

Türkiye

Office Building Outline icon Servis Sağlayıcı

HURDAPRINTER
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Spot kartuş veya tonerlerinizi değerinizde satın almaktayız. Tüm marka ve modeller için alım yapmaktayız. Fiyatlar Marka ve Modele göre değişim göstermektedir. Orijinal toner, Orjinal kartuş ürünlerinizi satmak istiyorsanız Whatsapp hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Orjinal Spot Toner ve Kartuş Alımı Elinizde Bulunan ve Kullanmadığınız Her Marka ve Model, Tarihi Geçmiş, Kutusu Zarar Görmüş Eski veya Yeni Toner ve Kartuşlarınızı Satın alıyoruz. Hurda boş kartuş ve toner alımı. Elinizde Bulunan ve Kullanmadığınız Her Marka ve Model, Tarihi Geçmiş, Kutusu Zarar Görmüş Eski veya Yeni Toner ve Kartuşlarınızı Satın alıyoruz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Hurda Yazıcı (Spot Toner ) Alım Hizmeti Kutusu açılmamış, Stok ve ihtiyaç fazlası kullanmadığınız.Orjinal , Muadil Toner,Orijinal Kartuş,Orijinal şerit,Orijinal Fotokopi Toneri vb ürünleriniz değerinde alınır.Alımlarımızda adet sınırı yoktur,ödemelerimiz nakittir.(Ayrıca takas imkanımız vardır.) Ürünlerin Fiyatları model ve markaya göre değişmektedir.Tüm marka ve modeller için Lütfen Firmamız ile irtibata geçiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Boş Solvend İlaç Kaodlama Kartuşları, Boş Yumurta Kodlama Kartuşları, Boş İlaç Kodlama (Karekod) Kartuşları, Boş Ambalaj Kodlama Kartuşları, Boş İnkjet Kodlama Kartuşları, Dante Plotter, Algotex Smart 180, Algotex Stream jet 180, Astron plotter, Gamma jetlink, Popjet 2 Kafa, Gerber, MP 1800, APT, DOT 180 4 Cihazlarının boş Kartuşlarının alımını yapmaktayız.

Fiyat teklifi isteyin

*İhtiyaç Fazlası Kullanmadığınız , Printer, Fotokopi , Fax Cihazları ve bu Cihazlara ait Orjinal, Muadil Toner Kartuş, Şeritlerinizi değerinde alımını yapmaktayız. *Elinizde Bulunan ve Kullanmadığınız Her Marka ve Model, Tarihi Geçmiş, Kutusu Zarar Görmüş Eski veya Yeni Toner ve Kartuşlarınızı Satın alıyoruz.. HURDA PRİNTER - (Spot Toner ) ALIMI *Kyocera, Rex-Rotary, Gestetner, Ricoh, Sindoh, Utax, Trump Adler, Konika Minolta, Develop, Canon, Panasonic, Lexmark, Ibm, Samsung, Oki, Epson, Brother, Xerox, Tally, Olivetti, Hp Marka ve Model Yazıcılarınızın, Kullanmadığınız Veya Makinasını kaldırdığınız Orjinal Toner Ve Kartuşları ücret karşılığında satın alıyoruz. Wolke , Kao Collins İnc , Hp 51645 A Boş Kartuş alımı, Boş Solvend İlaç Kaodlama Kartuşları, Boş Yumurta Kodlama Kartuşları, Boş İlaç Kodlama (Karekod) Kartuşları, Boş Ambalaj Kodlama Kartuşları, Boş İnkjet Kodlama Kartuşları, Dante Plotter, Algotex Smart 180, Algotex Stream jet 180, Astron plotter, Gamma jetlink, Popjet 2 Kafa, Gerber, MP 1800, APT, DOT 180 4 Cihazlarının boş Kartuşlarının alımını yapmaktayız.

Belgeler

Domain icon Servis Sağlayıcı

HURDAPRINTER

Kemapasa mah.Baglar Cad.Sakiz Sok.No: /2 Sefakoy /K.cekmece

34640 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    Servis Sağlayıcı

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

HURDAPRINTER'in Faaliyetleri

  • Bilgisayar yazıcıları
  • Boş toner ve kartuş alımı
  • Toner geri dönüştürme
  • lazer baskı makinaları için tonerler
  • Mürekkep kartuş geri dönüştürme
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz