GUMUS OFSET VE AMBALAJ LTD. STI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

GUMUS OFSET VE AMBALAJ LTD. STI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

450 gsm Krome kartondan imal edilmiş, ofset baskılı, içi sedef dışı mat selofan kaplı; lak , varak yaldız ve gofre uygulamalı kutu

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Pencereli pasta kutusu

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Türkiye

PE kaplı bristol kartondan imal, ofset baskılı, yuvarlak tabanlı kutu. Özellikle döner, noodle, makarna, patates kızartması gibi sıcak ürünlerin hijyenik ortamda paketlenmesini ve taşınmasını sağlar.

Fiyat teklifi isteyin

2005 yılından beri faaliyet gösteren Gümüş Ofset , yüksek kaliteli ve müşteriye özel, baskılı karton kutu ve karton çanta üretiminde uzmanlaşmış, yıllık 60 milyon adet üretimiyle, Türkiye’nin önde gelen ambalaj üreticilerinden biridir. Üretimin bütün süreçlerini, İstanbul Avcılar’daki 3500m2 ‘lik ISO 9001 akreditasyonlu tesislerinde gerçekleştiren firmamız bu sayede, yurtiçi ve yurtdışı müşterilerinin fiyat, kalite ve termin beklentilerini tam olarak karşılamaktadır. Amacımız; karton ambalaj sektöründeki tecrübenin bize verdiği yetkinlikle, müşterilerimize yaratıcı, yenilikçi ve özel çözümler sunmaktır. Karton kutular : İnce gramaj kartondan, oluklu mukavvaya sıvanmış kalın ve dayanıklı kutulara kadar geniş bir yelpazede karton kutu üretimi yapmaktayız. Söz konusu kutular hazır giyimden gıdaya, züccaciyeden kozmetiğe, iç giyimden çorap sektörüne kadar geniş bir yelpazeye hitap etmektedir. Karton çanta: Geri dönüşümlü kağıttan lüks sınıf kağıda kadar her ebat ve 150-350 gsm arasındaki gramajlarda poşet üretmekteyiz. Ürünlerimiz özellikle hazır giyim, mücevherat, züccaciye ve kozmetik sektörlerine hitap etmektedir. Kutu ve poşetlere ofset baskıdan sonra her türlü ekstra efekt uygulanabilmektedir. Bunların başlıcaları varak yaldız, serigrafik lak, gofre ve gren (kağıda desen verme işlemi ) ’dir. Diğer: Ürün etiketleri, çorap ahtapotları , restoran menüleri , pasta altlıkları, stand, broşür, katalog ürün gamımızda yer alan diğer ambalaj malzemeleridir.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

GUMUS OFSET VE AMBALAJ LTD. STI

Osmangazi Mah., 3123. Sok., No: 3/4

Osmangazi mah.

34538 Esenyurt - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2005
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

GUMUS OFSET VE AMBALAJ LTD. STI'in Faaliyetleri

  • Karton kutular
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz