BAŞKAN HAVLU

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

BAŞKAN HAVLU
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Bamboo Desenli El, Yüz, Baş ve Banyo Havlusu (4Adet) Ürün Özellikleri: %100 Pamuk - Cotton 50x90cm - 220gr İplik Boya Kullanılmıştır. Sertleşme ve Kokma Yapmaz. Zengin Renk Seçeneği. Ağır Kalite Bir Üründür. Evinizde, İş Yerinizde ve Bir Çok Yerde Kullanılması Kolay ve Kir Göstermeyen Renkler İle Sizlerle.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Torba Desenli El, Yüz, Baş ve Banyo Havlusu (3 Adet) Ürün Özellikleri: %100 Pamuk - Cotton 50x90cm - 220gr 70x140cm - 450-480gr 100x150cm - 750-790gr İplik Boya Kullanılmıştır. Sertleşme ve Kokma Yapmaz. Zengin Renk Seçeneği. Ağır Kalite Bir Üründür. Evinizde, İş Yerinizde ve Bir Çok Yerde Kullanılması Kolay ve Kir Göstermeyen Renkler İle Sizlerle.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Bamboo Desenli El, Yüz, Baş ve Banyo Havlusu (1 Adet) Ürün Özellikleri: %100 Pamuk - Cotton 50x90cm - 220gr 70x140cm - 450-480gr 100x150cm - 750-790gr İplik Boya Kullanılmıştır. Sertleşme ve Kokma Yapmaz. Zengin Renk Seçeneği. Ağır Kalite Bir Üründür. Evinizde, İş Yerinizde ve Bir Çok Yerde Kullanılması Kolay ve Kir Göstermeyen Renkler İle Sizlerle.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Çiçek Nakışlı El, Yüz, Baş Havlusu Ürün Özellikleri: %100 Pamuk - Cotton 45x90cm - 130gr Sertleşme ve Kokma Yapmaz. Zengin Renk Seçeneği. Ağır Kalite Bir Üründür. Evinizde, İş Yerinizde ve Bir Çok Yerde Kullanılması Kolay ve Kir Göstermeyen Renkler İle Sizlerle.

Fiyat teklifi isteyin

%100 Pamuk - CottonBambu - Bamboo Evde, arabada, iş yerinde ve bir çok yerde kullanılacak, ihtiyaç duyulacak havlular. Çeşit çeşit ve model model seçeneklere ayrılan. İnternet sitesi ve Sosyal medya üzerinden hediye ve kampanyaları kaçırmayın. Bütçenize uygun bir çok seçenek için bize mesaj bırakın. Nakışlı, Dantelli, Fistolu, Güpürlü Ve Pastel Renkler İçeren Bir Çok Ürün Sizlerle. Üretilen Ürünler Nelerdir. El, Yüz, Baş Ve Ayak Havluları. Havlu Kese, Saç Bone Ve Terlikleri. Banyo, Hamam Havlu Ve Takımları. Bornoz Takımları. Üretici Firma. İstenilen Metrekare, Gramaj Ve Dokuya Göre Ürün Üretimi. Sizin Düşündüğünüz Ürünü Sizlere En İyi Şekilde Ve Bütçeye Göre Tasarlayıp Sunuyoruz. Türkiye Dahilinde Bir Çok Ülkeye Hizmet Vermekteyiz. Detayları İçin İletişim Bölümünden Ulaşabilir, İnternet Sitesinden İnceleyebilirsiniz. Adres. Bursa , Başkan Havlu Fabrika English Hello What are the Produced Products? Hand, Face, Head And Foot Towels. Towel Pouch, Hair Cap And Slippers. Bath, Bath Towels And Sets. Bathrobe Sets, Manufacturer Company. . Product Production According to Desired Square Meters, Weights and Textures. We design and present the product you are considering in the best way and according to the budget. . We are serving many countries within Turkey. For details, you can reach the Contact Section, you can review it on the website. . GLOBAL TOWEL FACTORY WHOLESALE BAŞKAN HAVLU TEKSTİL.

Şirketle ilgili son haberler

Yeni Ürünler ve Siparişler Hakkında

Yeni Ürünler ve Siparişler Hakkında

Yeni ürün ・ 11 Şub 2022 daha fazla… Open In New icon

Bir birinden farklı modelleri fuarlarda sergilemiş ve bir çok avrupa, balkan & arap ülkelerine ihracat yapmaktayız. Yeni %100 Pamuk , 1. Kalite Beyaz Otel Havlularımız Üretilmiştir. 50x70cm Ayak Havlusu 50x90cm Yüz,Baş Havlusu 70x140cm Banyo Havlusu 100x150cm Battal Banyo Havlusu & Son yunanistana yaptığımız ihracatı sıkıntısız bir şekilde tamamlayıp yeni siparişlere yelken açmaktayız. Siparişlerinizi beklemekteyiz. Havlu - Bornoz - Otel ve İşletme Havluları Banyo Takımları - Bornoz Takımları Hamam Takımları - Aile Setleri Özel Havlular - Promosyon Havlular Kırlent & Kırlent Kılıfları Minder & Yastık Pike & Nevresim Takımları Ve daha fazlası için, iletişim için bizi arayın. 05073420661 tekstil@baskanhavlu.com

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

BAŞKAN HAVLU

arabayatagi mahallesi okul caddesi no 19 başkan havlu fabrika

16000 Bursa - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

BAŞKAN HAVLU'in Faaliyetleri

  • Banyo havluları
  • bornozlar banyo havluları
  • Bambu havlu
  • Otel havluları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz