ALBITRA A.Ş.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ALBITRA A.Ş.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Su İletim Hattı Boruları İnsanoğlunun en temel yaşam ihtiyacı suyun musluklarımıza ulaşmasına kadar süren tüm yolculuğunda dayanıklı, uzun ömürlü ve kaliteli ürünlerin teminini sağlıyoruz. İçme suyu iletim hatlarında basınçlı boruların kullanılmasıyla, iletim hatlarının boyu kısalmış olmakla birlikte, su kayıpları azaldığından su tasarrufu da sağlanmaktadır. İletim hatları, büyük maliyetli yatırımlar olduğu için, bu tesisler projelendirilirken, kullanılacak malzemenin ekonomik, işletme masraflarının düşük, bakım, onarım ve montajının kolay ve ekonomik olmasına dikkat edilmelidir. Basınçlı iletim hatlarında maliyet, inşa maliyeti ve işletme (enerji, bakım-onarım vb.) maliyetinden oluşmaktadır. Bu sebeple içme suyu iletim hatlarında çoğunlukla çelik borular kullanılmaktadır. Tecrübesi ve mühendisliğiyle ulusal ve uluslararası içme suyu iletim hat boru projelerinde ve tarımsal sulama hat boruları projelerinde hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Spiral Çelik Boru Makinesi Boru Çapı: 219-3810mm (8 inches -150 inches) Et kalınlığı: 6mm-25.4 mm Malzeme Kalitesi: X80’e kadar. Boru Boyu: 6-20 m (45 m ye kadar yapılması mümkündür.) Spiral kaynaklı çelik boru üretim makineleri, sıcak haddelenmiş çelik ruloların belirli bir açıda sarılarak tozaltı kaynak yöntemi (SAW) ile birleştirilmesini sağlayan makinelerdir.Spiral kaynaklı çelik boru makinasında borular rulo halinde makineye yerleştirilen sacların kıvırma yöntemiyle spiral hale getirilmesi ve aynı anda toz altı kaynak yöntemiyle spiral çizgisinden kıvrılan sacın içten ve dıştan kaynatılarak elde edilmesiyle üretilmektedir. Spiral kaynaklı çelik boru makinasında boru boyları plazma makinasıyla hat hiç durmadan uçar kesme yöntemiyle kesilmektedir. Çelik boru yüzeyinin korozyona karşı korunması için boru iç ve dış yüzeylerinde polietilen ve epoksi kaplama sistemi tercih edilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Albitra, çelik ve çelik boru endüstrilerini iyi tanıyan, hem kaynak teli hem de akı uzmanlarından yararlanan, demir çelik ürünleri ve bu ürünler işleyen makineleri uluslararası mecrada pazarlamayı planlayan bir grup tarafından kurulmuştur. Spiral Çelik Boru Makinesi Spiral kaynaklı çelik boru üretim makineleri, sıcak haddelenmiş çelik ruloların belirli bir açıda sarılarak tozaltı kaynak yöntemi (SAW) ile birleştirilmesini sağlayan makinelerdir.Spiral kaynaklı çelik boru makinasında borular rulo halinde makineye yerleştirilen sacların kıvırma yöntemiyle spiral hale getirilmesi ve aynı anda toz altı kaynak yöntemiyle spiral çizgisinden kıvrılan sacın içten ve dıştan kaynatılarak elde edilmesiyle üretilmektedir. Su İletim Hattı Boruları İnsanoğlunun en temel yaşam ihtiyacı suyun musluklarımıza ulaşmasına kadar süren tüm yolculuğunda dayanıklı, uzun ömürlü ve kaliteli ürünlerin teminini sağlıyoruz. İçme suyu iletim hatlarında basınçlı boruların kullanılmasıyla, iletim hatlarının boyu kısalmış olmakla birlikte, su kayıpları azaldığından su tasarrufu da sağlanmaktadır. Tozaltı Kaynak Tozu Çeşitli seçeneklerde Tozaltı Kaynak Tozu. Temel Alüminat Aglomere Akı, Kalsiyum Silikat – Manganez Silikat Aglomera Akı, Florür Bazik Aglomere Akı.Karbon çelikleri ve düşük alaşımlı çelikler için tasarlanmış bazik toz. Kök pasosundan kep pasosuna dek kalın kaynak birleşim yerleri için gerekli darbe özelliklerini sağlayabilir.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ALBITRA A.Ş.

ODABASI MAH NO:84/3

31000 Hatay - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %80

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2017
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

ALBITRA A.Ş.'in Faaliyetleri

  • Çelik ve metallerin şekillendirilmesi
  • boru hattı makineleri
  • ark kaynağı
  • boru ile petrol ve gaz nakli
  • spiral borular
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz