• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • gıda katkı maddeleri

Sonuçlar

Gıda katkı maddeleri - Ithalat/Ihracat

Distribütör

Polanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Vainillin, vanilya çekirdeğinde doğal olarak oluşan eşsiz ve lezzetli vanilya kokusu ve aromasından sorumlu, oldukça aromatik bir organik kimyasal bileşiktir (vanilin glukozit). Üç fonksiyonel grupla değiştirilen bir benzen halkasından oluşan organik bir kimyasal bileşiktir: aldehit, hidroksil ve metoksil. Vanilya kokusunun bileşenlerinden biridir. Guaiacol'dan sentetik olarak elde edilen vanilin, kağıt imalatında üretilen sodalı sudan elde edilir. Tadı vanilyayı vanilyadan ayıran en önemli özelliktir. Sentetik vanilya ikamesi, bitkinin doğal meyvesinden daha yoğun bir tada sahiptir. İnce beyaz ila hafif sarı kristaller halindedir.

Fiyat teklifi isteyin

Polanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

MSG olarak da bilinen monosodyum glutamat, en bol bulunan amino asitlerden biri olan glutamik asidin sodyum tuzudur. MSG, nişasta, şeker kamışı, şeker pancarı veya melasın fermantasyonu ile elde edilir, ancak alg suyunda ve birçok sebze, peynir ve mantarda da bulunur. MSG, glutamik asitten tek bir amino asit içerir ve ham protein içeriği olarak kabul edilmez. Yaygın organik çözücülerde de çözünmez ve higroskopik değildir. Pişirildiğinde ayrışmadığı için işlemeye iyi yanıt verir. Şeker varlığında yüksek sıcaklıklar da uygulandığında rengini kahverengiye çevirir. Genellikle mono-hidrat, beyaz kristal toz, kokusuz ve suda çözünür olarak bulunur.

Fiyat teklifi isteyin

Polanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Monokalsiyum fosfat, fosforik asit ve kalsiyum karbonatın reaksiyonu ile elde edilir. Fosfor, kemiğin yapı taşı olarak birçok önemli biyokimyasal dönüşümde yer alır. Monokalsiyum fosfat 25kg, serbest akışlı toz veya beyaz veya grimsi renkli küçük granüller şeklinde gelir. Diğer hammaddelerle karıştırılması kolaydır. Ürün, kemiklerin ve dokuların düzgün gelişmesinden, metabolizmanın ve sinir sisteminin düzgün çalışmasından ve ayrıca artan üretkenlik ve bağışıklık gücünden sorumludur.

Fiyat teklifi isteyin

Polanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Potasyum sorbat oldukça etkili, güvenli ve toksik olmayan bir gıda koruyucusudur. Potasyum sorbat, piyasadaki birçok koruyucudan biri olmasına rağmen, zararsız ve çok yönlü olduğu için en iyilerden biridir. Potasyum sorbat büyük ölçüde sentetik olarak üretilir. Tatsız ve kokusuz bir tozdur. FDA'ya göre vücutta su ve karbondioksite dönüştüğü için kullanımı güvenli kabul ediliyor. Kozmetik ürünlerde kısıtlamalarla kullanılabilecek koruyucular listesinde yer almaktadır. Nihai üründe izin verilen maksimum konsantrasyonu, sorbik asit olarak hesaplanan %0.6'dır. Asidik bir ortamda en iyi şekilde çalışır, aksi halde özellikleri çok daha zayıftır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Sorbitol, Dekstrozun yüksek sıcaklık ve basınç altında katalitik hidrojenasyonu ile elde edilen bir üründür. Pastacılıkta özellikle kek yapımında, eczacılık alanında, diş macunu, kozmetik ve tütün formülasyonlarında kullanılmak üzere üretilmiştir. Sunsorb (70/70) Sorbitol Şurubu; Düşük kalorili tatlandırıcıdır Glisemik indeksi düşüktür Şekersiz çözeltiler ve şuruplar için hacim vericidir Gıda ve endüstriyel kimyasallar için etkili bir dengeleyicidir Ağızda ferahlık hissi verir Diş çürümelerine yol açmayan tatlandırıcı özelliği vardır Hacim artırıcıdır Son üründe viskoziteyi artırır Kullanıldığı ürünlerde kristalleşmeyi engeller Süspansiyonlar içinde kullanılan ilaç ve vitaminlerin dengeli bir şekilde dağılmasını sağlar Krem, emülsiyon ve pastacılık ürünlerinde yumuşatıcı ve nem tutucu özelliği sayesinde, ürünlerin raf ömrünün uzun olmasını sağlar Ambalaj Şekli: Teneke, Varil, Tanker ve Fleksi Tank Raf Ömrü: 24 Ay Menşei Türkiye

Türkiye

Maltitaste maltitol şurubu, maltoz şurubunun katalitik hidrojenasyonu sonucu elde edilmektedir. Sofra şekerine göre daha düşük glisemik indekse sahiptir Düşük kalori değeri Ağızda istenmeyen tat bırakmaz Mükemmel ısı dayanımı Düşük higroskopisite Kıvam, viskozite, kristalleşme ve renk kontrolünü sağlar Diş çürümesine neden olmaz Sakız kaplamalarına mükemmel çıtırtı verir Maillard reaksiyonuna girmez USP/EP/BP uygundur Uygulama Alanları: çikolata, dondurma, diyet ürünler, kek, bisküvi, şeker, sakız, enerji barları, alkolsüz içecekler, helva, reçel, sürülebilir çikolata, gofret ve unlu mamuller Ambalaj Şekli: Teneke, Varil, Tanker ve Flexi Tank Raf Ömrü: 24 Ay Menşei Türkiye

Benzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?

europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin

İşletmemi ekle
Filtreler

Sonuçlar

Gıda katkı maddeleri - Ithalat/Ihracat

Sonuç sayısı

6 Ürünler

Firma tipine