CDI VALLÈS S.L. - Fabricación de Productos Químicos

İspanya

Factory icon İmalatçı/ Üretici

CDI VALLÈS S.L.
Web icon

Ürün kataloğu

İspanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Tarım ve hayvancılık sektöründe kasa yıkama ve CIP sistemleri için kontrollü köpük deterjanı Tarım ve hayvancılık endüstrisinde kullanılan devrelerin, tankların, pastörizatörlerin, makinelerin, tankların, konteynerlerin ve aletlerin bakımı için uygun düşük köpüklü sıvı temizleyici. Yağlar, proteinler ve yapışan kan kalıntıları gibi organik kalıntıların giderilmesini sağlar, ayrıca tuz ve süt taşı kalıntılarının oluşumunu engeller. Özellikle çiftliklerdeki her türlü alet ve kabın (tepsiler, kutular, aletler...) manuel veya otomatik yıkama sistemlerinde ve ayrıca et, mezbahalar, mandıralar, kümes hayvanları çiftlikleri vb. tarım ve hayvancılık endüstrisinde eşzamanlı temizlik ve koku giderme için endike bir üründür. CIP uygulama sistemlerinde de kullanılır. Alüminyum, kalay, çinko veya bunların alaşımlarını (pirinç, ...) temizlemek için kullanmayın.

Fiyat teklifi isteyin

İspanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Su arıtma için biyolojik ürün Su arıtımı için biyolojik ürün, alglerden besin maddelerini (nitratlar ve fosfatlar) ortadan kaldırır ve ötrofikasyonlarını önler, böylece tarımsal faaliyetlerden kaynaklanan sızıntı sularının etkisiyle birikme eğiliminde oldukları göller, göletler, lagünler vb. gibi bu bileşenler açısından zengin yüzeylerde kontrolsüz büyümeyi önler. Sulama sistemlerinde tıkanmalara veya yüzme havuzları, göletler, havuzlar, golf sahaları vb. yerlerde çirkin etkilere neden olabilen yosun ve yeşil suların çoğaldığı tüm ortamlar için uygundur.

Fiyat teklifi isteyin

İspanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Havuzlarda çamur birikimini azaltmak için tasarlanmış mikrobiyal toz formülasyonu AG120, sulama sistemleri, atık su arıtımı vb. için kullanılan havuzlarda organik çamur birikimini azaltmak için tasarlanmış mikrobiyal bir toz formülasyonudur. Aşırı organik çamurla karşılaşan havuzlar, ekipman (pompalar, mekanik kürekler, vb.) gerektiren ve çamurun havuzların dibine zaman alıcı, pahalı ve potansiyel olarak zarar verici işlemlerle çıkarılması gereken mekanik drenaja uygun maliyetli bir alternatif olduğu için bu işlemden yararlanabilir.

Fiyat teklifi isteyin

İspanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Sulama sistemleri ve su boruları için asit kireç çözücü Doğası gereği, suda bulunan karbonatları ayrıştırabilir, çökelmelerini ve sonunda sulama bantlarını tıkamalarını önleyebilir. Yüksek konsantrasyonundan dolayı bantlar üzerinde oluşabilecek biyofilmi çözer. Perklorat içermeyen bir üründür. Her türlü sulama sisteminde ve su kanallarında kullanıma uygundur.

Fiyat teklifi isteyin
Español 19 ürünü görün English 16 ürünü görün Deutsch 16 ürünü görün Български 16 ürünü görün Čeština 16 ürünü görün Dansk 16 ürünü görün Suomi 16 ürünü görün Français 16 ürünü görün Eλληνική 16 ürünü görün Magyar 16 ürünü görün Italiano 16 ürünü görün Lietuvių 16 ürünü görün Nederlands 16 ürünü görün Polski 16 ürünü görün Português 16 ürünü görün Română 16 ürünü görün Svenska 16 ürünü görün Slovenščina 16 ürünü görün

CDI Vallès, 30 yıldır ev ürünleri, deterjanlar, endüstriyel hijyen ve böcek ilaçları tasarımı, üretimi ve ambalajları konusunda uzmanlaşmıştır. ROESB'e kayıtlıyız, HA tescili ile onaylanmış, gıda endüstrisi için geniş yelpazeye sahip deterjan ve dezenfektanlar, temizlik, otomotiv ve ev ürünleri sunuyoruz. Sağlık ve ziraat ürünleri üretimi ve ambalajı için MAPAMA'ya kayıtlıyız. ISO 9001: 2015 sertifikasına sahibiz.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

CDI VALLÈS S.L.

Avenida Principal, 1

Pol. Ind. Can Clapés

08181 Sentmenat - İspanya

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    1 – 10
  • % ciro, ihracatta
    %25

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1990
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

CDI VALLÈS S.L.'in Faaliyetleri

  • Endüstriyel ve profesyonel temizleme ürünleri/maddeleri
  • Deterjanlar ve sabunlar - endüstriyel ve profesyonel
  • deterjan üretimi
  • Videoskopik kontroller
  • Kozmetik
  • böcek ilacı imalatçısı
  • Kimyasal ürün üreticisi
  • su işleme
  • üçücü şahıslar için üretim ve ambalaj
  • tarımsal kimya