• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • sığır eti

Sonuçlar

Sığır eti

FransaTulus ve Midi-Pyrenees
  1. MAISON CONQUET

    Fransa

    MAISON CONQUET, yılında kurulan ve Et ve salam konserveleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. kasaplık, sığır eti, dana eti, domuz eti sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Laguiole, Fransa 'de bulunmaktadır.

  2. BOUSQUET VIANDE

    Fransa

    BOUSQUET VIANDE, yılında kurulan ve Kesilmiş et sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Domuz eti, Pişirilmiş ve terbiyeli etler, Koyun eti, Domuz eti, Pişirilmiş ve terbiyeli etler, sığır eti, Koyun eti sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Luc La Primaube, Fransa 'de bulunmaktadır.

  3. VIANDES OCCITANES

    Fransa

    VIANDES OCCITANES, yılında kurulan ve Sığır eti sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Şirket, Montauban, Fransa 'de bulunmaktadır.

  4. CÔTE2BOEUF

    Fransa

    Verified by europages badge

    Aveyron'da geleneksel kurutulmuş et üreticisi olan COTE2BOEUF, bir Fransız gastronomi ikonunu eski ihtişamına kavuşturuyor: sosis! Eski günlerde olduğu gibi sadece 3 malzemeyle yapılıyor: Aveyron'daki çiftliklerden seçilen et, Guérande tuzu ve IGP Kampot biberi. Koruyucu yok, renklendirici yok, nitrit yok! Eski günlerdeki gibi sadece 3 malzeme. Coppa, lonzo, kurutulmuş jambon, kurutulmuş Aubrac sığır eti, chorizo, guanciale, kuru sosis, sosis, Aveyron'daki Laissac'taki atölyemizde üretilen nitrit içermeyen şarküteri ürün yelpazemizi oluşturuyor. COTE2BOEUF aynı zamanda Popines'in de mucididir: %100 geri dönüştürülebilir ve iade edilebilir cam kavanozda ince dilimlenmiş şarküteri ürünleri. Vakumla paketlendikten sonra, Popine oda sıcaklığında 3 ay boyunca saklanabilir. 3 farklı formatı (Popine, Marmite, Chaudron) bulunan Popine, kışın rakletlerinize, yazın ise şarküteri tabaklarınıza mükemmel bir eşlikçi olacaktır.

  5. SA CONSERVERIE DU SUD

    Fransa

    Verified by europages badge

    Yüzyılı aşkın deneyimi ve benzersiz bilgi birikimiyle Conserverie du Sud, domuz eti bazlı terinlerin önde gelen üreticisi ve ulusal ve uluslararası üne sahip tek üretici olarak öne çıkmaktadır. Conserverie du Sud yerel bir ittifak kurmuştur ve etiketli domuz etini bölgede Label Rouge etleriyle tanınan bir tedarikçiden temin etmektedir. Başarımızın anahtarları: lezzet, dengeli tatlar ve iştah açıcı dokudur! Nesilden nesile aktarılan bilgi birikimiyle ürünlerimiz en saf geleneğe uygun tarifler kullanılarak üretilmektedir. Şirket, tüketicilerine doğal ürünler sunmaktan gurur duymaktadır. 2021 yılından bu yana Conserverie du Sud, IFS versiyon 8 sertifikasına sahiptir. IFS FOOD, gıda güvenliği ve kalitesi açısından ürünlerin ve süreçlerin uygunluğunu değerlendirmek için kullanılan uluslararası bir standarttır. La Conserverie du Sud'un çeşitli ürün yelpazeleri bulunmaktadır: - Label Rouge: taze, zengin, olağanüstü ve lezzetli et serbest dolaşan domuzlardan elde edilir. - ABio, doğal sistemlere ve döngülere uyan bir tarımsal üretim yöntemini belgelemektedir. - VPF, domuzlar Fransa'da doğar, yetiştirilir, kesilir ve işlenir. - IGP Porc du Sud-Ouest, domuzların güneybatı Fransa'da doğduğunu, yetiştirildiğini, kesildiğini ve işlendiğini belgelemektedir.

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. ANDRE CAZAUX CHARCUTIER

    Fransa

    ANDRE CAZAUX CHARCUTIER, yılında kurulan ve Pişirilmiş ve terbiyeli etler sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. şarküteri, sığır eti şarküterisi, domuz eti şarküterisi, toptan şarküteri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Saint-Lizier, Fransa 'de bulunmaktadır.