• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • unlu mamuller

Sonuçlar

Unlu mamuller - Ithalat/Ihracat

Polanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Permeat, proteinleri ve yağları çıkarmak için sütün ultrafiltrasyonundan sonra oluşan taze pastörize yağsız sütten üretilir. Ürün daha sonra gelişmiş sprey kurutma teknikleri kullanılarak kurutulur. Ürün, peynir altı suyundan elde edildiğinde bazen "deproteinize peynir altı suyu" olarak adlandırılır. Peynir altı suyu permeatı laktoz açısından zengin, protein açısından düşük olduğu için şekerleme, unlu mamuller ve katı yağların üretiminde kullanılabilir. Dondurma, işlenmiş peynir, içecek ve kozmetik üretimine de eklenir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ölçü sınırlaması olmaksızın isteğe bağlı genişlikte üretim, » Baza dahil 2 veya 3 katlı flat raf sistemi, » Kat teşhir alanında granit, paslanmaz çelik ısıtmalı yüzey fonksiyonu, » Rezistanslı, dijital termostatlı ısıtmalı yüzey seçeneği ürün ihtiyacına ve kontrol imkanına göre, » Ürünü ön plana çıkaran yoğun ve canlı LED armatür aydınlatma sistemi, » Teşhir bölümünün altında fonksiyonel, uygun, hareketli ahşap modüllerin kullanımı, » Kullanıcının ihtiyacına uygun model alternatifleri, alt kısmı açık veya kapalı, » Çevresinde kullanılan malzemelerde sınırsız renk ve malzeme seçeneği, mekana özel tasarımlar, » Sınırsız ve benzersiz kaplama seçenekleri, İstediğiniz ölçü ve ölçülerde pasta dolabı imalatında kusursuz ve hatasız seçenekler sunuyoruz. Sipariş ettiğiniz mekana tam uyumlu dolaplar ile sektörünüzde fark yaratın.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

BLAST DONDURUCU EVAPORATÖRLER İlk akla gelen et, balık, karides ve unlu mamullerin dondurulmasında kullanılır. Yüksek dondurucu buharlaştırıcıların ana görevi, ürünlerin hızlı bir şekilde soğutulmasını sağlayarak ilk günün tazeliğini korumaya yardımcı olmasıdır. Tasarım noktasındaki bobinler ısı bakımından yüksek verimlidir ve aynı zamanda kompakt bir şekilde tasarlanmıştır. Kullanılacağı ortama göre, inşaat sacları paslanmaz çelikten imal edilebilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Fırınlar mazotla, doğal gazla ve elektrikle çalışabilen şekilde üç tipte imal edilmektedir. Her çeşit ve büyüklükteki ekmek ve diğer unlu mamullerin üretimi taş taban üzerinde yapılır. Taş malzemesi sağlığa uygun üretimi gerçekleştirmek için özel olarak geliştirilmiştir ve taş taban çok yüksek sıcaklıklarda dahi pişirmeye imkan vermektedir. Fırının yanma hücresinde üretilen sıcak gazlar, pişirme gözleri etrafında sirküler ettirilerek, gözlerin ısınmasını sağlar. Pişirme gözleri çelik saçlardan imal edilir ve gaz kanallarından pişirme gözleri içine yanma gazlarının sızması kesinlikle söz konusu değildir. Gaz kanallarının ve pişirme gözlerinin dizaynı, her bir gözde ve gözlerin her noktasında pişirme esnasında aynı sıcaklığın elde edilmesini sağlar. Gözlerin izole edilmesi sayesinde içeriden dışarıya buhar sızması engellenmiştir. Ekmek, sandviç ekmeği ve benzeri üretimlerde istenilen renk ve ince kabuk oluşumu için gerekli olan buhar, buhar üreticilerinden karşılanır.

Türkiye

Panter Serisi katlı pişirme fırınlarının, farklı kapasitelerde üretim için pek çok modeli vardır. Fırınlar mazotla, doğalgazla ve elektrikle çalışabilen şekilde üç tipte imal edilmektedir. Her çeşit ve büyüklükteki ekmek ve diğer unlu mamullerin üretimi taş taban üzerinde yapılır. Taş malzemesi sağlığa uygun üretimi gerçekleştirmek için özel olarak geliştirilmiştir ve taş taban çok yüksek sıcaklıklarda dahi pişirmeye imkan vermektedir. Fırının yanma hücresinde üretilen sıcak gazlar, pişirme gözleri etrafında sirküle ettirilerek, gözlerin ısınmasını sağlar. Pişirme gözleri çelik saçlardan imal edilir ve gaz kanallarından pişirme gözleri içine yanma gazlarının sızması kesinlikle söz konusu değildir. Gaz kanallarının ve pişirme gözlerinin dizaynı, her bir gözde ve gözlerin her noktasında pişirme esnasında aynı sıcaklığın elde edilmesini sağlar. Gözlerin izole edilmesi sayesinde içeriden dışarıya buhar sızması engellenmiştir.

Benzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?

europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin

İşletmemi ekle

Türkiye

Özellikle Yaş pasta, kuru pasta ve tatlı gibi unlu mamuller sektöründe tercih edilen fındık, Antep fıstığı, yer fıstığı, badem ve ceviz içinin karakteristik özelliklerini bozmadan dilimleme (file) kıyma (pirinç ve un) şeklinde kesimini kolay aparat değişimiyle gerçekleştirebilen ( 5-10 dakika arası) ve aynı zamanda kesim esnasında oluşan tozu kalibre edebilen 4 fonksiyonlu yüksek verim ve nitelikli profesyonel bir makinedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Maltitaste maltitol şurubu, maltoz şurubunun katalitik hidrojenasyonu sonucu elde edilmektedir. Sofra şekerine göre daha düşük glisemik indekse sahiptir Düşük kalori değeri Ağızda istenmeyen tat bırakmaz Mükemmel ısı dayanımı Düşük higroskopisite Kıvam, viskozite, kristalleşme ve renk kontrolünü sağlar Diş çürümesine neden olmaz Sakız kaplamalarına mükemmel çıtırtı verir Maillard reaksiyonuna girmez USP/EP/BP uygundur Uygulama Alanları: çikolata, dondurma, diyet ürünler, kek, bisküvi, şeker, sakız, enerji barları, alkolsüz içecekler, helva, reçel, sürülebilir çikolata, gofret ve unlu mamuller Ambalaj Şekli: Teneke, Varil, Tanker ve Flexi Tank Raf Ömrü: 24 Ay Menşei Türkiye