YABAN FOOD LTD.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

YABAN FOOD LTD.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

ORGANİK GÜN KURUSU KAYISI Nem : % 25 max Renk : Dark Brown Tat : Tatlı Organik & Geleneksel Bulk : 10 kg kartonlarda 12.5 kg kartonlarda Retail : 283 g / 10 Oz Standup Doypacks : 130 g / 5 Oz Standup Doypacks

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

BENEFITS Apricot seeds contain amygdalin, which some researchers believe helps to prevent and cure cancer, and pangamic acid, which may be useful in treating ischemic heart disease. The levels of these compounds are highest in raw, whole apricot seeds as opposed to cooked or processed seeds.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Organik Kurutulmuş Vişne

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Organik Dut Kurusu Projemiz Yaban, kendi organik kuru meyve projeleri olan tek Türk tedarikçidir. 1994 yılında başlattığımız proje ile hem Dut Kurusunun dünya çapında tanınmasını ve tüm büyük supermarketlerinde yer almasını sağladık hem de projemizin yer aldığı alanda büyük çapta bir gelir devrimi yaratarak projemizle tüm Türkiye’ye örnek olduk. Satınalma fiyatlarının ilk başladığımız yıla göre 16 kat artmış olması çiftçilerimizin Organik Tarıma vermiş olduğu değeri arttırarak doğal ve temiz üretimi özendirdi. Bölgede belediyemiz ve çiftçilerimiz ile yaptığımız ortak çalışma sonucunda kimyasal kullanımını tamamen engelledik. Ürünlerimizde projenin kuruluş tarihinden itibaren hiçbir pestisit kalıntısına rastlanmamış olması gurur kaynağımızdır. Adıyaman Tut Dut Kurusunun marka değerini dünyada tanıtmak amacıyla yaptığımız faaliyetler ve temin ettiğimiz ürünlerin tadı ve temizliği ile birlikte özel bir marka oluşturmayı başardık.

Fiyat teklifi isteyin

Tüm projelerimizi toprağın bereketli olduğu, şehir merkezlerinden uzak ve insanların sürdürülebilir hayatı önemsediği küçük kasabalara kurduk.Tarımsal ekonominin bir alt kolu olan organik yetiştiricilik ekonomisinin yalnızca organik sertifikası olan ürünlere yüksek değer ödemek anlamına gelmediğini, aynı zamanda fiyat düşüşlerine karşı çiftçilerin gelirlerini de dengeleme olduğu ilkesine inandık. Kendi projelerimizden toplattığımız organik ürünlerimizi ve bunların yanı sıra Türkiye'deki güvenilir organik çiftçilerimizden temin ettiğimiz ürünleri; - Ulusal Bazda İmalatçılara - Ulusal Bazda Toptancılara - Ulusal Bazda Sağlıklı ürün marketlerine - Başta İngiltere ve ABD olmak üzere İthalatçılara - Uluslararası Bazda Üreticilere sunuyoruz. Ürünlerimiz: Organik ve Konvansiyonel olmak üzere; Dut Kurusu, Kuru İncir, Sultana Kuru Üzüm, Buhara Kuru Üzümü, Kurutulmuş Kurt Üzümü, Kurutulmuş Domates, Keten Tohumu, Altın Susam Tohumu, Kurutulmuş Vişne, Gün Kurusu Kayısı, Fındık, Kayısı Çekirdeği. Projelerimiz: - Organik Dut Kurusu Projemiz - Organik Altın Susam Projemiz - Organik Keten Tohumu Projemiz Daha fazla bilgi için web-sitemizdeki iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

YABAN FOOD LTD.

Milli Kutuphane Cad.No:19 Tibas Is Merkezi D:325 Konak-IZMIR

35413 Izmir - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • % ciro, ihracatta
    %80

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

YABAN FOOD LTD.'in Faaliyetleri

  • Organik - gıda
  • Kuru yemişler
  • Organik meyve ve sebzeler
  • kuru meyveler
  • Tahıl ve tohumlar
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz