UHT Süt

Web icon

Açıklama

UHT Süt birçok mineral ve C vitamini içerir. Sütün UHT sistemi ile ısıtılması, süt proteininin içeriğini veya biyolojik değerini düşürmez, hatta sindirim enzimlerinin denatüre proteine daha kolay ulaşması nedeniyle insan vücudu tarafından daha kolay sindirilmesini sağlar. moleküller. UHT süt, ürünü sterilize etmek ve sütün bozulmasına neden olan bakteri üremesini ortadan kaldırmak için sütün 2-5 saniye 140ᵒC civarında ısıtılmasıyla üretilir. UHT sütün üretimi sırasında renk, tat ve/veya kokuda değişikliğe yol açan Maillard reaksiyonu meydana gelir. Açıldıktan sonra buzdolabında saklanmalıdır.

  • Süt
  • Süt
  • uht süt
  • süt ürünleri

Domain icon Distribütör

01-208 Warszawa, Poland - Polanya

İletişim