STR BIYO TEKNOLOJILERI MEDIKAL LTD. ŞTI.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Tek Kapaklı PRP Sistemi Vakumlu, 10ml kan alma kapasitesine sahiptir. Aynı kapaktan (kauçuk stopper) vakum ile kan doldurulur ve santrifüj sonrası aynı kapaktan PRP alınır. Tek kapaklı olması nedeni ile MONOCAP ismi verilmiştir. Klasik bir sistemdir. Santrifüj sonrası Buffy Coat geniş bir yüzeye dağıldığı için PRP toplanması yüksek el becerisi istemektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

14 ml kan alma kapasitesine sahiptir. Santrifüj sonrası Buffy Coat ortada ki dar kesite ayarlanıp üst kapaktan enjektör ile çok konforlu bir şekilde toplanır. Yüksek trombosit konsentrasyonu vermektedir. Çift ve Tek kapaklı tüplerde ki PRP toplama sıkıntısı hemen hemen hiç yoktur. Her uygulamada çok kaliteli PRP elde edilmektedir. Tasarım yapısı Kum Saati'ne benzediği için Kum Saati PRP de denilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kaliteli bir büyüme faktörü (CGF) plazması almak için santrifüj cihazı aşağıda ki adımları otomatik olarak ve hiç durmadan takip etmelidir; CGF tüplerine alınan 10 cc lik kan santrifüj cihazına yerleştirilir; 1. adım 2 dakika 2700 rpm (735 g) 2. adım 4 dakika 2400 rpm (580 g) 3. adım 4 dakika 2700 rpm (735 g) 4. adım 3 dakika 3000 rpm (905 g) şeklinde cihaz hiç durdurulmadan santrifüj edilir. Bu işlemden sonra eritrosit bölgesinin hemen üzerinden 1,5-2 cc kadar yoğun büyüme faktörü plazması elde edilir ve infüzyona hazırdır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

S&M PRF Sistemleri PRF Tedavisi Nedir? PRF (Platelet Rich Fibrin) PRP de olduğu gibi hastadan alınan kanın santrifüj işlemi ile ayrıştıtılarak trombositten zengin kısmın fibrinleşmesi ile oluşan katmanın (jel kıvamında) hastanın dokusunda yenileme ve iyileşme amacı ile kullanılmasıdır. PRP den farkı ise PRP de zengin plazma sıvı formda iken PRF de jel formundadır. Elde edilen jel plazma bazı greftlerle karıştırılarak hedef dokuya tatbik edilmekte ve hızlı bir rejuvenasyon sağlanmaktadır. ​ PRF tedavisinde kullanılan tüpler yine steril ve Sağlık Baanlığı onaylı olmalıdır. İçeriğinde pıhtılaşmayı hızlandırıcı Ca+ iyonları bulunmaktadır. Böylece elde edilen plazma growth faktör yönünden çok zengindir ve iyileşme olağan üstü bir hızla gözlemlenebilmektedir. PRF tedavisi genellikle Diş Hekimleri tarafından implant tedavisinde tercih edilmektedir ve yoğun şekilde kullanılmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

STR Biotechnologies Co. Ltd. is established in order to act in R&D, design, manufacturing, saling and marketing of high quality biomedical products in 2016. STR Biotechnologies having medicinal and engineering experts aimed to create value by providing high quality medical products through in-market and global market with reasonable prices. STR Biotechnologies Co. Ltd. has a principle of continues customer satisfaction and continues improvement by implementing its huge experience in manufacturing and quality assurance with the help of feedbacks from doctors and customers.Targets in Local MarketSTR attaches great importance to R&D and Design of innovative medicinal products and believes that local development can be establihed by manufacturing high technological products with local opportunities and providing them to domestic and global market. In this context, STR developed 4 different PRP Kits and one CGF and PRP Centrifuge Device and began to establish local agency web in Turkey. Our main target in domestic market in Turkey is to develop high quality medicinal products which have been already provided by importation and to provide them for local cutomer's use.Targets in Global MarketSTR Biotechnologies knows taht the key of local development is domestic R&D and manufacturing. Therefore, both importing share of medicinal products will reduct and exportation rate will increase.​With this understanding, STR Biotechnologies cretaed 7 agencies in Gulf and Middle East market.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

STR BIYO TEKNOLOJILERI MEDIKAL LTD. ŞTI.

Pinarcay OSB 20. Cad. No:2/1 Merkez

Merkez

19100 Çorum - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %60

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2015
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

STR BIYO TEKNOLOJILERI MEDIKAL LTD. ŞTI.'in Faaliyetleri

  • Biyomedikal ekipmanlar
  • PRP Platelet Rich Plasma Kits and Tubes
  • PRP and CGF Centrifuge Devices
  • PRP Kit
  • PRP CGF and PRF Tubes and Kits
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz