SAYAL GROUP

Türkiye

Warehouse icon Toptancı

SAYAL GROUP

Ürün kataloğu

Türkiye

Ultimate Anti-Wrinkle, Unique Nutrition. It provides the needed nourishment for all skin types, damaged, dry and premature aging skin. It Strengthens dry, mixed and damaged skin’s structure. Using: Apply to clean Face and neck. Use regular morning and evening. Application: And BioCharm FIRMING FLUID (Hydrating & Nutritious) apply (before bedtime, weekly 2-4 time, for 16-39 age), after cleansing and -application BioCharm NUTRI - MINERAL SKIN CARE MASK / Anti-Aging And BioCharm RE-VITAL A + E, PURE VITAMIN H, VITAMIN C PLUS Anti – Aging Serum apply (in evening & Morning, for 27-50 & 90 age), after cleansing and -application BioCharm NUTRI - MINERAL SKIN CARE MASK / Anti-Aging *BioCharm COLLAGEN SERUM or BioCharm ELASTIN SERUM (apply before bedtime, weekly 2-4 time)

Türkiye

Odunsu aşk, tutku, güzellik, arzu. Touch Me Blue güçlü, tutkulu, ve kendisinin efendisi erkeğin kokusu. Touch Me Blue cilt üzerinde benzersiz bir hava, güven verici bir ekkeksilik hissi verir.

Türkiye

3 benzersiz ürün güzel bir yüz ve doğal, beyazlamış bir cilt bakımı için.

Sayal Group 2012 yılında kurulmuş bir İthalat ve ihracat şirkettir. Şirketimiz kurulduğu günden bu yana yaptığı önemli iş bağlantıları ve ihracatları ile Türkiye’de bulunan önemli dış ticaret şirketleri arasında yer almaktadır. Gerek kendi ihracatları ile gerekse Türkiye’de bir çok sektörde faaliyet gösteren üretici firmalara verdiği Dış Ticaret Danışmanlıkları ile Türkiye’de üretilen ürünlerin dünyanın bir çok ülkesine satılmasını ve üreticilerin yurtdışında distribütörlükler vermesini sağlayan bir şirkettir. Sayal Group, özellikle Kozmetik, Kişisel Bakım Ürünleri , Tekstil, Gıda ve Aksesuar Ürün grupları ile ilgili üretim ve ihracatlar yapmaktadır. Bu sektörlerin dışında da birçok sektörde ihracat ve danışmanlık hizmetlerini yürütmektedir. Rusya, Almanya, İngiltere, İsrail, Macaristan, Güney Kore, İran, Irak, Lübnan, Bahreyn ve Çin başlıca ticaret yaptığımız ülkelerdir.

Domain icon Toptancı

SAYAL GROUP

Mecidiyeköy Mah. Dereboyu Cad. No: 41 Kat: 4 D: 24 Şişli

34387 Istanbul - Türkiye

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    Toptancı

SAYAL GROUP'in Faaliyetleri

  • Kozmetik ürünleri
  • Cilt bakım ürünleri
  • ihracat
  • BioCharm
  • Nurse Harvey's
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz