SANEM MATBAACILIK SAN.VE TIC.A.S.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

SANEM MATBAACILIK SAN.VE TIC.A.S.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Bardaklarımız dünya çapında geçerli sertifikalara sahiptir. Sağlık açısından hiçbir zararı yoktur. T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylı, ISO 9001 -2008 sertifikalıdır. Kullanımı zahmetsizdir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

1-) Stora – Enzo başta olmak üzere bardak baz kartonu üreticilerinden tedarik ettiği yüksek kaliteli bardak baz kartonu talepleriniz doğrultusunda 16 -20 gr/m2 arasında kaliteli polietilen kaplıyoruz. 2 -) Bardak kartonu tercihlerinize göre bobin, ebatları tabaka veya 4 oz.’dan 20 oz.’a kadar bardak kartonunu baskılı ve kesilmiş olarak temin ediyoruz. Bobinlerimizde ek yoktur. Bobin koçan çapları 76, 152 ve 304 mm’dir. Bobin enimiz 61.5 ve 81.5 cm’dir. Bardak taban kartonunu istenilen ende ve yaklaşık 70 cm çapında üretiyoruz. Bardak kartonlarımız 18 gr/m2 PE sıvanmış olarak 203, 213, 223, 232, 238, ve 248 gr/m2 olarak stoklarımızda bulunmaktadır. 3 -) Ürünlerimiz kokusuz ve düzgün yapışmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Çift halkalı tel spiraller ciltleme ve isteğe özel baskılar için de uygundur. Sanem Matbaacılık’ta 3:1 adım çift halkalı tel spiraller hem bobin hem de ebatlı olarak mevcuttur. 3:1 adım sistemde, 1" de (2.54 cm) 3 halka bulunmaktadır. 3:1 adim sistemi broşürler, takvimler vb. ürünler için son derece uygundur. 2:1 adım çift halkalı tel spiralleri değişik renklerde ve tüm ebatlarda müşterilerinin hizmetine sunuyor. 2:1 adım sistemi 3:1 adım sistemine göre %25 ile %29 arası daha karlıdır. 2:1 adım sistemde daha az sayıda loop ile daha fazla ciltleme yapabilir, böylece ürünlerinizin maliyetini düşürebilirsiniz. 2:1 adım sistemde ciltlerin görüntüsü ve kalitesi bozulmadan loop sayısı azaltılabilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

BARDAK KANADI: Stora – Enzo başta olmak üzere bardak baz kartonu üreticilerinden tedarik ettiği yüksek kaliteli bardak baz kartonuna talepleriniz doğrultusunda 16 -20 gr/m2 arasında kaliteli polietilen kaplıyoruz. BARDAK KAPAK: 4 oz dan 16 oz a kadar soğuk sıcak içecekler için ve çorba kaseleri için bardak kapak üretimimiz vardır. BARDAK KULP: Sıcak içeceklerin rahat tutulması için plasitik kulp üretimimiz vardır. BARDAK KAŞIK : Plastik bardak kaşık üretimimiz vardır. BARDAK TEPSİSİ: İkili, dörtlü, altılı karton bardak tespsisi üretimimiz vardır. Bardak sleeve, bardak kanadı, bardak altlığı üretimimiz vardır.

Fiyat teklifi isteyin

SANEM MATBAACILIK SAN.VE TIC.A.S., yılında kurulan ve Baskı ve ciltleme - Levazım/Gereçler sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Şirket, Ankara, Türkiye 'de bulunmaktadır.

Sektörde faaliyet gösteren diğer şirketler:

Domain icon İmalatçı/ Üretici

SANEM MATBAACILIK SAN.VE TIC.A.S.

19. Cad. 345 Ada 3 Parsel Maliköy

06900 Ankara - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

SANEM MATBAACILIK SAN.VE TIC.A.S.'in Faaliyetleri

  • Baskı ve ciltleme - Levazım/Gereçler
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz