ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI.

Türkiye

Warehouse icon Distribütör

ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Belirli uzunluk ve çaplardaki kaliteli ağaçların gövde kısımlarının tornada soyulması ile elde edilmiş 1,2mm-1,5mm-1,7mm-2,1mm vb. kalınlıklarındaki papellerin kurutmalarda TSE 46 şartlarında nem kalacak kadar kurutulduktan sonra papellerin birbirine dik olmak üzere (suyuna sokrasına) 3,5,7 ve daha çok tek sayıda papelin WBP suya dayanıklı tutkal ve üre tutkal ile tutkallanarak yüksek basınç altında preslenmek sureti ile elde edilen malzemedir kontrplak. Genellikle üç çeşit tutkal kullanılır bunlar üre formaldehit, melamin formaldehit,ve fenol formaldehit tutkallarıdır. Üre formaldehit tutkalı kullanılan kontrplaklar genel amaçlı kontrplaklar olup kapalı yerde kullanımlar için uygundur. Fenol formaldehit tutkalı WBP kullanıldığında ise dış hava koşullarına uygun su kontrplakları elde edilir. Üre formaldehit tutkalına belirli oranda melamin formaldehit tutkalı katılarak da kapalı yerde rutubetli ortama dayanıklı kontrplak elde edilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

KAVAK KONTRPLAK Üre formaldehit tutkaldan üretilen kavak ağaçlarından elde edilen kavak kontrplaklar mobilya, hobi, inşaat, otomotiv dış mekan reklamcılığı sektörlerinde, ambalaj sanayisinde ve tekne imalatı gibi bir çok alanda kullanılmaktadır. İstenildiği takdirde WBP tutkalından üretilen kavak kontrplaklar Gemi tekne iç dizayn, kamyon kasalarında, reklam panolarında, park ve bahçe mobilyalarında, çatı kaplamalarında, dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Kontrplak'ın bir çok alanda kullanılmasının nedeni sağlamlığı, çekme ve şişme yapmaması, yüksek mekanik özellikleri ile çivi ve vida tutma yeteneğidir. Ayrıca kolay işlenebilirliği ve dekoratif olmasıdır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Petek Desenli Plywood Rusya ve Ukrayna'dan ithal edilen huş ağacından üretilmiştir. Filmsiz plywoodun bir yüzünün düz film kaplanması diğer yüzününde petek dokulu saç ile yüksek ısı ve basınçda 240gr/m2 fenolik film kağıdının preslenmesi sonucu elde edilen bir plywood çeşididir. Ürün Hexa plywood diyede adlandırılır. KULLANIM ALANLARI Tır ve dorse tabanında, soğuk hava depoları, türbün, sahne ve platform zemininde Hard Case (müzik aletleri kutusu) yapımında ambalaj ve kutu yapımında lojistik depoların taban ve raflarında kullanılır. Petek Dokulu Plywood sürtünme ve kayma mukavemetinin yüksek olmasından dolayı zemin kullanımı için ideal bir malzemedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Plywood yoğun olarak inşaat sektöründe kullanılan bir orman ürünüdür. Suya dayanıklı ve yüksek mukavemetli bir ürün olması nedeni ile beton kalıplarda ve sıvasız kalıp sistemleri için en uygun malzemedir. Plywood çam, kayın, huş (birch) gibi dayanıklı ağaçlardan imal edilmektedir. Plywood dış yüzeyleri fenolik reçine emdirilmiş kraft kağıdı ile kaplanmıştır. 7, 9, 11 ve 13 kat papel olacak şekilde imal edilirler. Plywood, mekanik dayanıklılığa sahip olup hafif bir malzemedir. İnşaatlarda sıva maliyetlerini azaltıp kalıp döşeme sürelerinde zaman tasarrufu sağlamaktadır. Plywood ingilizce bir terim olup Ülkemizdeki anlamı filmli kontrplak' dır ve pleymut diye de adlandırılır, plywood'u diğer ürünlerden ayıran en büyük özelliği üzerinde en az 120/gr fenolik kraft kağıdı olmasıdır. plywood ağaç cinsine ve menşei ne göre sınıflandırılır. Ağaç cinsine göre Huş (birch) Çam, Kayın, tropikal plywood menşeine göre ise Rus, Brezilya,Vietnam, Hindistan plywood diye sınıflandırılır

Fiyat teklifi isteyin

ÖZTÜRK KONTRAPLAK AHŞAP ÜR. PAZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Firmamız 2005 yılında İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde kurulmuş olup faaliyet alanları içerisinde; Marin Kontrplak, Osb, Plywood, Kayın Marin Kontrplak, Kavak Kontrplak, Su Kontrası, Huş marin Kontrplak, Çam Marin Kontrplak, Filmli Kontrplak, Filmsiz Kontrplak, Filmli Plywood, Filmsiz Plywood, Hexa Petek Desen Plywood Esnek Kontrplak ve diğer Kontrplak Ürün çeşitlerinin Toptan ve Perakende satışını yapmaktadır. Firmamızın Yurt içi ve Yurt dışı Kontrplak Fabrika bayilikleri bulunmaktadır. En iyi çözüm ve en iyi fiyatları firmamızda bulabilirsiniz. Öztürk Kontraplak, size en iyi fiyatları sunacaktır. Kalite ve müşteri memnuniyeti denince ilk akla gelen kontrplak firmalarından biriyiz. Bu özelliğimizi 20 yıla yakın bir süredir kanıtladık ve geliştirmeye devam ediyoruz. Sizler de Kontrplak alacaksanız, bize sormadan kararınızı netleştirmeyin. +90(216) 452 77 32 telefon numaramızı arayın, hemen yardımcı olalım… Firmamızda Kontraplak fiyatları, kontrplak çeşitleri, su kontrası, su kontrası fiyatları, kavak kontrplak fiyatları, çam, kayın, huş, egzotik, kontrplak, beton kontrplak, marin kontraplak, çeşitleri, teknik detayları, ebatları, kullanım alanları, ölçüleri ve ayrıca plywood, plywood fiyatları ve kullanım alanlarını Kontrplak ürünleri hakkında fiyat Listesi ve kullanım alanlarını bulabilirsiniz. Amacımız en kaliteli malzemeyi en kısa zamanda müşterimizin hizmetine sunmaktır.

Şirketle ilgili son haberler

Spor ve Sporcuya Destek

Spor ve Sporcuya Destek

Etkinlik katılımı ・ 18 Haz 2023 daha fazla… Open In New icon

Öztürk Kontrplak Ailesi olarak Spor ve Sporcuya gösterdiğimiz önemi ve bir çok spor dalına verdiğimiz destek gibi 2. Çocuk ve Gelişim Oyunları Taekwondo Şampiyonası Ataşehir Kaymakamlık Kupası resmi sponsorluğunu üstlenmiştir. Ülkemizin geleceği Çocuklarımıza ve Gençlerimize başarılar dileriz.

Domain icon Distribütör

ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI.

Hürriyet Mah. Adnan Kahveci Cad.

Dalyan sk. no:17/a kartal

34876 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    101 – 200
  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2005
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    Distribütör

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Bölgesel

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek

Bankalar

  • Yapı Kredi Bankası
  • İş Bankası
  • Vakıf Katılım Bankası
  • QNB Finansbank

ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI.'in Faaliyetleri

  • Kontrplak üretim - makine ve materyaller
  • Kontrplak Su Kontrası Kavak Kontrplak kontrplak fiyatları
  • Osb Plywood odek plywood fiyatları
  • Petek desen plywood tırtıklı plywood
  • Marin Su Kontrplakları su kontrası fiyatları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz