OZKA AMBALAJ KAGIT PLASTIK SAN. TIC. LTD. STI.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

OZKA AMBALAJ KAGIT PLASTIK SAN. TIC. LTD. STI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Düz Naylonlar esnek yapıya sahip, ürünlerin depolanması ya da sevkıyatı için paketlemede kullanılan ambalaj malzemesidir. Çoğunlukla şeffaf şekilde üretilen düz naylonlar ürünleri tozlanma, kirlenme, nemlenme ve ıslanmaya karşı korur. Şeffaf yapısı sayesinde içerisindeki ürünlerin tanımlanması gayet kolaydır. İsteğe göre hemen hemen bütün renklerde üretilmesi de mümkündür. Tek kat üretimlerde 20 mikrondan 400 mikrona kadar düz naylon ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz. Düz Naylonlar otomotiv, mobilya, tekstil, yapı malzemeleri ve imalat sanayileri de dahil olmak üzere birçok endüstriyel alanda kullanılmaktadır. Genellikle düz naylon olarak adlandırılan bir rulo üzerindeki polietilen film, az yer kaplar. Benzer şekilde, bir polietilen tabaka tek katlı kartondan yaklaşık 200 kat daha incedir. Hem polietilen film hem de polietilen levhalar, çoğu endüstride düşük maliyetli uyarlanabilir, fonksiyonel bir ambalaj şekli sunar ve ürününüze göre kolayca özelleştirilebilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Shrink naylon, tutma kuvvetini, ısıya maruz kalma ve ardından doğal soğutma ile filmin sertleşmesi yoluyla kazanır. Film soğuduğunda hem uzunlamasına hem de çapraz olarak yüksek bir tutma kuvveti elde edersiniz. Bu, nakliye sırasında ve depoda ürünlerin veya paletlerin yüksek stabilizesini sağlar. Shrink naylon, paletli ürünlerin hem otomatik hem de manuel ambalajlanmasının yanı sıra, tepsili ve tepsisiz ürünlerin ambalajlanması için de kullanılır. Su, meşrubat, konserve ürünler, film, kitap, dergi, beyaz eşya veya tuğla veya çimento gibi yapı malzemeleri gibi ürünler için de en çok kullanılan ambalajlama şeklidir. ÜRÜN AVANTAJLARI • Nakliye sırasında ve depoda rüzgâr ve hava koşullarına karşı maksimum koruma • Yüksek yük stabilizesi • Şeffaf film sayesinde yüksek ürün ve marka görünürlüğü • Filmin baskısı veya renklendirilmesinden dolayı marka değeri • Shrink film, herhangi bir baskı eklemeden malları “nazikçe” korur

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ürünlerinizi nakliye ve depolama sırasında ÖZKA balonlu naylon ile koruyun. İhtiyaçlarınıza göre özelleştirmesi kolay ve çok çeşitli boyutlarda ürettiğimiz balonlu naylonlar, nakliye veya taşıma işlemleri sırasında hassas öğeleri korumak için idealdir. Türbülanstan, kayalık yollardan ve sıkı istiflemeden kaynaklanan, sürtünmelerden oluşabilecek hasarı ve çizikleri azaltın ve suya dayanıklı bir koruma katmanı ekleyin. Hafif ve havayla dolu olan bu ambalaj, nakliye maliyetlerini fazla etkilemez, bu da ürünlerinizi koruma için ideal bir seçimdir. Balonlu naylonlar ihtiyaçlarınıza göre 100 gr/m2 ile 150 gr/m2 arasında üretilmektedir. 240 santimetreye kadar dilediğiniz genişlikte balonlu naylon ihtiyaçlarınızı karşılayabilmekteyiz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Depolama ve nakliye sırasında değerli ürünlerinizi yastıklama torbalarına koyarak koruyun. İki kat balonlu ambalaj rulosundan yapılmış olan bu torbalar, hava kabarcığı cepleriyle kaplı polietilen kılıflardır. Balonlar, şok ve darbe dayanımı sağlayarak nakledilen ürünler için dolgu görevi görür. Nakliye sırasında malları güvende ve hasarsız tutmak için doğru balonlu ambalaj özelliklerini bulmak için ÖZKA AMBALAJ ürünlerine göz atın. İhtiyaçlarınız İçin Doğru Balonlu Ambalaj Torbalarını Seçin Düşük yoğunluklu polietilen, birkaç nedenden dolayı balonlu ambalaj ruloları ve torbaları yapmak için tercih edilen plastik polimerdir. Hafif, şeffaf, suya dayanıklı ve yalıtkandır. Bu plastik malzeme esnek ve yırtılmaya karşı dayanıklıdır, ancak bir bıçakla kesilmesi de kolaydır. Standart kabarcık torbası, çok çeşitli hassas ürünler için uygun genel amaçlı bir çantadır.

Fiyat teklifi isteyin

ÖZKA, 2006 yılında mobilya, tekstil, plastik ve kırtasiye sektörlerinde kullanılan silindir ve gri kartonları ÖZKA ve KARMUSAN markaları altında üretmeye başlamıştır. 2011 yılında, şirket paketleme tesisleri kurdu ve ambalaj naylon levhalar / çantalar, kabarcık sarma levhalar / çanta shrink film levhalar / torbalar baskılı / baskısız & rulo / adet formlarda 1.400 ton / ay üretim kapasitesi ile üretmektedir. Yeni bir şirket olarak kabul edilebilse de ÖZKA, mükemmel müşteri hizmeti, zamanında teslimat, uygun fiyat ve yüksek kaliteli ürün üretme prensipleri ile deneyimli ve kendini adamış personeli ile ambalaj sektöründe lider firmalardan biri haline gelmiştir. Hem iç hem de dış pazardaki değerli müşterilerimiz için bir tedarikçi olarak değil, çözüm ortağı olarak rol alıyoruz. Hepimiz çevreyi koruma ihtiyacının bilincindeyiz; plastik atıkların doğada ayrışması çok uzun zaman alır; ÖZKA, sorumluluğunu 570 ton / ay kapasiteli bir geri dönüşüm tesisi ekleyerek göstermiş ve gelecek nesiller için Dünyamızı korumayı hedeflemiştir.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

OZKA AMBALAJ KAGIT PLASTIK SAN. TIC. LTD. STI.

O.S.B. 33. CAD. NO:4

38070 Kayseri - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2006
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

OZKA AMBALAJ KAGIT PLASTIK SAN. TIC. LTD. STI.'in Faaliyetleri

  • Plastik ambalaj
  • balonlu naylon
  • Polietilen ambalajlama çözümleri
  • endüstriyel paketleme
  • ambalaj
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz