SOMUT MEDYA INTERNET ADVERTISING

Türkiye

Office Building Outline icon Servis Sağlayıcı

SOMUT MEDYA INTERNET ADVERTISING
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Projenin Amacı: Ülkemizdeki altın, gümüş, mücevher, değerli ve yarı değerli taşlardan, aksesuar ve saat sektörü ile ilgili konularda faaliyet gösteren firmaların internet teknolojisinden yüksek oranda yararlanarak, portal sayesinde ülkemizdeki ve dünyadaki konuyla ilgili tüm kişi/kuruluşlara tanıtımının yapılması. Kimler Yararlanabilir? Altın, gümüş, pırlanta gibi değerli ve yarı değerli taşlı takı imalatçıları, değerli ve yarı değerli taş üreticileri, saat üretici ve distribütörleri, mücevherat üretimi ile ilgili malzeme ve ekipman üretici ve distribütörleri, aksesuar ve vitrin malzemesi üreticileri/tüccarları, kuyumcu yazılımları, güvenlik araçları, sektörel medya, dernek ve kurumlar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kimler Yararlanabilir? Altın, gümüş, pırlanta gibi değerli ve yarı değerli taşlı takı imalatçıları, değerli ve yarı değerli taş üreticileri, saat üretici ve distribütörleri, mücevherat üretimi ile ilgili malzeme ve ekipman üretici ve distribütörleri, aksesuar ve vitrin malzemesi üreticileri/tüccarları, kuyumcu yazılımları, güvenlik araçları, sektörel medya, dernek ve kurumlar. Üyeliğin Yararları: Firmalara ayrılmış olan alanda; Firmanın iletişim bilgilerinin Türkçe ve İngilizce olarak ( yetkili kişi, adres, e-posta, fax vs) görüntülenmesi, Firmanın ürünleri hakkında İngilizce/Türkçe hazırlanmış detaylı bilginin görüntülenmesi, 25 adede kadar ürün resimlerinin yayınlanması, yeni görsel verildiğinde değiştirilmesi Firmanın web sitesi varsa bu alandan erişim ücretsiz olarak sağlanacaktır. Üyelik müddetince jewelleryistanbul.com’ a ait Sosyal Medya Platformlarında ücretsiz yayınlanmak.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Sadece firmadan firmaya (B2B) ticaret olanaklarını değil, aynı zamanda firmadan tüketicilere (B2C) doğru ticaretinde gelişmesine yönelik olarak tasarlanan sitemizde , münferit ziyaretçiler üye olan firmalar ve ürünleri hakkında yorumlarını bırakabilecekler. Ziyaretçilerimiz yorum bölümümüz kanalıyla moda dünyasındaki trendler hakkında fikir alış-verişinde bulunabilecekler. Üyelik işlemleri tamamlanan firmalar, kendilerini ve ürün/hizmetlerini tanıtan detaylı bir yazıyı , tüm iletişim bilgilerini , logolarıyla birlikte yayımlarken, diledikleri anda değiştirebilecekleri ürün görselleriyle marka bilinirliklerini artırabileceklerdir. Katılımcılarımız, üyelikleri müddetince firma ve ürün/hizmetleri hakkında hazırlayacakları basın bültenlerini ilave ücret ödemeksizin sitemizde yayımlayabilecekler. Kiralayabilecekleri reklam alanlarımızla kendilerini tüm dünyadan ziyaretçilerimize ön sıralarda tanıtma şansına kavuşacaklar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

AMACIMIZ ! Amacımız düğün ve evlilik sektöründe faaliyet gösteren firmaları gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında İnternet üzerinden tanıtarak, bilinirliklerini artırmak ve markalaşma çalışmalarına katkıda bulunmaktır. KİMLER YARARLANABİLİR ? Düğün ve evlilik sektöründe yer alan firmalar. Üyelerimize kendilerine ait bir sayfa açarak burada tüm iletişim bilgilerini (firma logo, adres, telefon, fax, web site bağlantı, e-mail, Google Map) ve ürün görsellerini yine web sitelerine link vererek yayınlıyoruz. Üyelik işlemlerini tamamlayan firmalar üyelik paketlerinin özelliklerine göre basın bülteni ve tanıtım yazısı yayınlama hakkı kazanıyorlar. İlave olarak bu yazılar web sitemize ait Sosyal Medya Hesaplarında ücretsiz olarak paylaşılıyor.

Fiyat teklifi isteyin

We are a team with many years of experience in Finance and Marketing We have combined our experience with today’s technology and started in the Internet world and each new steps in this world added new experiences to our knowledge base. With gained experience in various fields, we are focused especially for the needs of medium-sized companies. Our team appropriate solutions to companies as fastest, easiest and cheapest way with maximum benefits. We are introducing ”internet consulting” in Turkey as pioneer step by step. We have established worldwide partnerships with recent innovations and trying to find the most convenient way for our customers. Also, ”Branding” is must for today’s profitability, therefore our team professionals create corporate identity solutions for our customers. WHAT WE DO? SOMUT Media Internet Advertising is the premier company in Turkiye performing “A”- Class hosting and/or maintaining services , ( digital media agency for SME’s, search engine optimization , internet advertising and internet marketing ) to forecoming web portals like; jewelleryistanbul.com , worldweddingguide.com & thetrendandstyle.com

Şirketle ilgili son haberler

Amerikalı mücevher markası Krikawa, Somut Medya İnternet Rek

Amerikalı mücevher markası Krikawa, Somut Medya İnternet Rek

Yeni müşteri referansı ・ 29 Eyl 2018 daha fazla… Open In New icon

1998 yılında Lisa Krikawa tarafından Tucson, Arizona’da kurulan ve hızlı bir büyüme gösteren Amerikalı mücevher markası Krikawa, tanıtım yazılarının yayınlanması için Somut Medya İnternet Reklamcılığı’nı tercih etti.

Domain icon Servis Sağlayıcı

SOMUT MEDYA INTERNET ADVERTISING

Meşelik Mahallesi

Kuyucak mevkii 41/5 milas

48200 Mugla - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2006
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    Servis Sağlayıcı

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

SOMUT MEDYA INTERNET ADVERTISING'in Faaliyetleri

  • Sosyal medya pazarlama
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz