EUROLAB

Türkiye

Office Building Outline icon Servis Sağlayıcı

EUROLAB
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Ülkemizde Yapı Malzemeleri Yönetmeliği 2002 yılında yayınlanmış ve bir geçiş süresi öngörülmüştür. Bu süre 2007 yılında tamamlanmıştır ve söz konusu yönetmelik esaslarına uymak artık bir zorunluluktur. Bu yönetmelik, bina ve diğer inşaat işleri dahil her türlü yapı işlerinde sürekli olarak kullanılmak için üretilen yapı malzemelerinde bulunması gerekli temel özelikleri, bu malzemelere uygulanacak uygunluk değerlendirme prosedürlerini ve bu malzemelerin piyasa gözetim ve denetim işlemlerini açıklamaktadır. Sözü edilen yönetmelik esaslarına göre, tüm yapı işlerinde kalıcı olarak kullanılmak için üretilen her türlü malzeme yapı malzemesidir. Yapı malzemelerinin içeriğinde çoğu zaman, birden fazla malzeme bulunmaktadır. Bu yüzden malzeme ve ürün tanımı arasında bir fark bulunmaktadır. Aslında getirilen yasal düzenlemeler doğrudan malzemeleri değil, bu malzemelerden oluşan ürünleri bağlamaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Doğru ölçüm yapmayan bir teşhis veya tedavi cihazının kullanılmasını kimse istemez. Hatalı ölçüm yapan cihazların kullanıldığı bir laboratuvarda yaptırılacak ölçüm ve analizlere kim güvenebilir? Hatalı yapılan ölçüm sonuçları, insan sağlığı için son derece büyük riskler yaratabilir. Bu yüzden ölçüm, test ve analiz işlemlerinde kullanılan cihazların, güvenilir ve kabul edilir ölçüm sonuçları verebilmesi, bunların uluslararası kriterlere uygun olması ile sağlanabilir. Kalibrasyon demek, doğru olduğundan emin olunmayan bir ölçüm cihazının, doğruluğundan emin olunan ve izlenebilirliği sağlanmış başka bir ölçüm cihazı ile mukayese edilerek sonuçlarını raporlamak anlamına gelmektedir. Bir laboratuvarda veya tıbbi herhangi bir kuruluşta bulunan tıbbi cihazların çalışır durumda olduğunun ve doğru ölçüm yaptığının tespit edilmesi için, mutlaka kalibare edilmesi gerekmektedir. Bu amaçla bu cihazların çalışırlılığının kontrol, test ve bakım aralıkları tespit edilmeli dir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

UV (ulraviyole) yaşandırma testleri, stabilite testleri arasında yapılan ve ürünlerin raf ömürlerini belirlemek için başvurulan bir test yöntemidir. Bu testler esas olarak, kozmetikler ve medikal ürünler dahil birçok ürününün raf ömrünü tespit etmek ve doğrulamak için yapılmaktadır. UV yaşlandırma testlerinden beklenen, ürünlerin raflarda bekleme süresi içinde mikrobiyolojik özelliklerini koruması ve fizikokimyasal yapısında herhangi bir bozulma olmamasıdır. Bu tür testler normal koşullarda ürünler gerçekten bekletilerek yapılabililir. Bu test yönetminde ürünler hem normal raf ömrü boyunca bekletilmekte, hem de ortam koşulları zaman zaman değiştirilmektedir. Örneğin süreci hızlandırmak için sıcaklık ara ara arttırılmaktadır. Sıcaklığın artırılması ile gerçekleştirilen stabilite testlerine hızlandırılmış yaşlandırma testleri denmektedir. Hızlandırılmış yaşlandırma testleri yapılırken ürünler, normal koşullarda maruz kaldıkları sıcaklığın üzerinde bir sıcaklığa maruz bırakılmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ses, canlıların işitme organları tarafından algılanabilen periyodik basınç değişimleridir. Fiziksel boyutta ses, hava katı sıvı veya gaz ortamlarda oluşan basit bir mekanik düzensizliktir. Bir maddedeki moleküllerin titreşmesi sonucunda oluşur. Yalıtım, herhangi bir yalıtım malzemesi kullanılarak, ortamdan dışarı veya dışarıdan ortama olan enerji akışının indirgenmesidir. Yalıtım malzemelerinin çeşitli tipleri vardır: Isı akışını indirgemek için, ısıl yalıtkanlar. Laboratuvarlarda bazı malzemelerin ses yalıtımı konusunda teknolojik ekipmanları ile yapmış olduğu ses yalıtımı ve ses geçirgenliği testlerin gerekliliğine aşağıda belirtilen nedenlerle kısaca bakalım. Gürültünün İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri Gürültü herkesi etkileyen bir sorundur. Yüksek gürültü seviyesi olan ortamlarda, uzun süre bulunan kişilerde, kalıcı işitme eşiği değişimleri olduğu bir çok araştırmacı tarafından saptanmıştır.

Fiyat teklifi isteyin

Yıllardır faaliyetlerini başarı ile sürdüren kuruluşumuz, uluslararası standartlarda modern laboratuvarlara sahiptir. Bu laboratuvarlarda bir yandan son teknoloji ile donatılmış cihaz ve ekipmanlar kullanırken, bir yandan da bu cihaz ve ekipmanları kullanacak deneyimli ve eğitimli, güçlü bir çalışan kadrosuna sahiptir. Kuruluşumuz, elektriksel güvenlik testleri, ortam analizleri, tekstil analizleri, gıda analizleri ve su analizleri başta olmak üzere çok sayıda test, analiz, ölçüm, muayene ve değerlendirme hizmetlerini vermekte ve bu çalışmalarında dünya genelinde kabul görmüş test ve analiz yöntemleri uygulamaktadır. Bu sayede kuruluşumuz müşteriler nezdinde her zaman tercih edilen bir kuruluş olmuştur. Kuruluşumuz üst yönetimi, faaliyet alanları itibariyle gelişen teknolojileri yakından takip etmekte ve çalışanların da bu konuda kendilerini yetiştirmelerine imkan tanımaktadır. Ayrıca çalışmalarda en son teknolojiye uygun cihazlar kullanmaya önem vermektedir. Kuruluşumuz, iş sağlığı ve güvenliği konusunun, insanların ve toplumların yaşam standartlarını yükseltecek konumda olduğunun bilincindedir. Gelişmiş toplumlarda, çalışanların sağlık ve güvenliğine önem verilmektedir. Bu konuda kuruluşumuz yönetici ve çalışanları da sorumluluk hissetmekte ve gönüllülük esasına uygun çalışma felsefesi gütmektedir. Kuruluşumuz, ülkemizde bu alanda yaşanan maddi ve manevi kayıpların önlenmesi için üzerine düşeni yapmaktadır.

Domain icon Servis Sağlayıcı

EUROLAB

Merkez Mh Gençosman Cd No 11/B

34164 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    Servis Sağlayıcı

EUROLAB'in Faaliyetleri

  • Bilimsel araştırma merkezleri ve laboratuvarları
  • laboratuvar
  • endüstriyel laboratuvar
  • elektriksel laboratuvar
  • malzeme laboratuvarı
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz