DOGUS KALIP, METAL VE FORM SANAYI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

DOGUS KALIP, METAL VE FORM SANAYI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Koli, paket, çuval vb. ambalajlı ve ambalajsız ürünlerin kısa zamanda seri olarak taşınmasını sağlar. Bant seçimi ; taşınacak ürünün cinsine göre yapılır ve İhtiyaca göre hız ayarlı olabilir. Sabit yükseklikte veya ayarlanabilir üniteler olarak da kullanılabilir. Genelde pvc, poliüretan, tel bant gibi tipleri seçilebilir.-- Enables rapid carrying of packaged (such as parcel, package, sack etc.) and unpackaged proslots in a short time. Belt is selected according to type of proslot to be carried and speed adjustment can be preferred depending on requirements. It can be used in fixed height or as adjustable unit. Commonly preferred types are PVC, polyurethane, wire belt etc.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Dekoratif görünümün tercih edilen yerlerde, stant, pano, kabin vb. tasarımları radiuslu profiller ile oluşturmak mümkündür. Özel bağlantı parçaları ve aksesuarların uygulanması ile estetik bir görünüm elde edilir. Yükleme gerektirmeyen kabinlerin panel uygulamalarında ve küçük şase konstrüksüyonlarının gövde oluşumunda kullanılır. Yükleme gerektirmeyen kabinlerin panel uygulamalarında ve küçük şase konstrüksüyonlarının gövde oluşumunda kullanılır. Çalışma masaları ön panelleri, bölme panelleri, hafif konstrüksiyon üst zeminlerinde vb. uygulamalarda kullanımı uygundur. Kabin kapakları, çerçeve, pano gibi yükleme gerektirmeyen uygulamalarda kullanımı tercih edilir. Radius profiles allow creating designs such as booth, board, cabin etc. in locations where decorative view matters. Stylish look is ensured via application of special fittings and accessories. Used in board applications of cabins that do not require loading, as as in body formation of smaller frame constructions.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Servo motorlar, doğrusal hareket sistmelerinde ve Cnc koordinat eksenlerinde en çok kullanılan motorlardan biridir. Mekanizmalarda ki açısal ve doğrusal pozisyonlama, hız ve ivme kontrolünü hatasız ve geri bildirimli bir şekilde yaparlar. Sürücüden gelen komutlar ile çalışırlar ve yeni bir komut gelmeden pozisyonlarını korurlar. *Step motorlar, doğrusal hareket sistmelerinde ve Cnc koordinat eksenlerinde en çok kullanılan motorlardan biridir. Adım hareketi yaptıkları için Servo motorlara göre daha hassas çalışırlar. Devir sayıları servo motorlara göre daha düşük olduğundan düşük hızlarda çalışırlar. Elde edilebilecek güç ve moment sınırlıdır. *Asenkron: Genellikle konveyör ve basit hareket sistemlerinde kullanılırlar. Redüktör ile birlikte, seçilen tahvil oranına göre yüksek çıkış torku sağlanır. Çoğunlukla trifaze grupları, yerine göre de monofaze tipleri kullanılır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

- 7'' renkli ekran - Opsiyonel harici panel ve el çarkı desteği - Ön panelde Usb memory girişi - Otomatik takım değiştirme için atc makrosu - Otomatik, Manuel, Mdı ve adım adım çalıştırma özelliği *Kablosuz Takım Sıfırlama Probu Ayarlama Probu Özellikleri Çalışma Voltajı : 2,4 V - 3,6 V DC (2 adet AAA batarya ile 6 aylık kullanım) Çalışma Akımı : < 20 uA Wireless Mesafesi : 20 mt. Prob Hassasiyeti : 0,01 mm Wireless Alıcı Özellikleri Çalışma Voltajı : 5 - 24 V DC Çalışma Akımı : < 20 MA Wireless Mesafesi : 20 mt.

Fiyat teklifi isteyin

Dear Madam/Sir, We are the exporters of aluminium sigma profiles, fasteners, linear modules, motors, reducers, gearbox, etc. We have been operating since 1995. The quality standard of our products are in line with international standards: having certificates of ISO 9001, CE, RoHS 2. You can see our products below the image. We would like to work with you and supply what is needed in your business. Please contact us; sales5@doguskalip.com.tr and visit our website; https: //www.doguskalip.com.tr/home

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

DOGUS KALIP, METAL VE FORM SANAYI

Karacaoglan Mah. 6169 Sk. No:7/A

35070 Izmir - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1995
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek

Bankalar

  • KUVEYT TURK

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

DOGUS KALIP, METAL VE FORM SANAYI'in Faaliyetleri

  • Alüminyum - doğrama makine ve ekipmanları
  • cnc aletleri
  • konveyör
  • endüstriyel kontroller
  • alüminyum bantlar
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz