Çikolata üretimi için kakao yağı

Açıklama

Kakao yağı, Kakao likörünün (veya kütlesinin) çok yüksek basınç altında preslenmesi sonucu elde edilir. Kakao yağı sıvı halde toplandıktan sonra 25 kg'lık karton kutularda paketlenir ve müşterilerimize nakledilmek üzere soğutulur. Kakao yağı 270C sıcaklıkta katı halde kalır, ancak 27.70C'de erimeye başlar ve 350C'de tamamen erir. Kakao likörü preslendiğinde, kakao yağı ilk olarak Kakao'nun tüm lezzetini koruyarak Doğal halde ortaya çıkar. Koku giderilmiş Kakao yağı elde etmek için daha ileri bir işlem gerçekleştirilir, böylece çikolatanın kokusunu ve lezzetini etkilemeden çikolata üretiminde kullanılabilir. Kakao yağı tek başına ya da kakao likörü ile karıştırılarak çikolata yapımında kullanılır. Kakao yağı, gıda kullanımının yanı sıra antioksidan özellikleri ve kayganlaştırıcı doğası nedeniyle ilaç ve kozmetik ürünlerinde de kullanılmaktadır.

Bu ürünün tam sürümü EN dilinde mevcuttur
  • Kakao ve çikolata
  • Çikolata Üretimi
  • Kakao yağı
  • kozmeti̇kler i̇çi̇n kakao yaği

Domain icon Toptancı

52370 Kaunas - Litvanya

İletişim