CIKOLATA, BISKUVI VE KEK URETIMINDE KULLANILAN MAKINALARIN IMALATI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

CIKOLATA, BISKUVI VE KEK URETIMINDE KULLANILAN MAKINALARIN IMALATI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Geleneksel kaplama kazanları çikolata endüstrisinde en çok kullanılan kaplama ekipmanı olmasına rağmen, vasıflı operatöre ihtiyaç duyulması ve boşaltmadaki zorluklar nedeniyle çikolata üreticilerini yeni kaplama yöntemleri aramaya yönlendirdi. Bantlı kaplama yukarıda belirtilen dezavantajları ortadan kaldırmak ve endüstrinin yeni gereksinimlerini karşılamak için tasarlandı. Geniş çalışma alanı sunan bu tip çikolata kaplama makinasına ürün yüklenmesi oldukça kolaydır. Boşaltma, bandın ters yönde döndürülmesi ile sağlanır. Makina; çikolata akıtma kollektörü, tartım sistemi ile donatılmıştır ve PLC kontrolü sayesinde kaplama prosesi otomatikleştirilmiştir. Bantlı kaplama makinası günümüz endüstrisinde kendisine daha da çok yer bulmaktadır. Verimlilik, kullanım kolaylığı, yüksek kapasite ve otomasyon bu yeni kaplama tekniğini cazip alternatif olmasını sağlar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Draje kaplama kazanlarında gerçekleştirilen manüel çikolata kaplama işlemini otomatiğe çevirmek için tasarlandı. Ürün pompalama işlemi basınçlı hava yardımı ile gerçekleştirilir. Partikül filtresi, nem alma filtresi, yağ filtresi ve aktif karbon filtresi kullanılmasını tavsiye ederiz. Mekanik yaylı basınç svici sayesinde hazne aşırı basınca karşı emniyetlidir. Seviye sensörleri sayesinde hazne dolu veya boş uyarısı. Çikolata püskürtme makinası PLC ve HMI kontrollüdür.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Küçük ölçekli çikolata imalathaneleri için tasarlandı. Makine üst kırıcı ve alt öğütücüden oluşur. Üst kırıcı bütün kuruyemişleri veya kakao çekirdeğini daha küçük parçalara kırarak alt öğütücüye taşır. Alt öğütücü kırık kuruyemişleri veya kakao kırığını öğüterek kalın pasta haline getirir. Üst kırıcı ve alt öğütücü hızları ayrı ayrı ayarlanabilir. Öğütücü hızı son ürünün inceliğine doğurudan etki eder.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Yağ eritme kazanı, serpantin üzerindeki alanı %100 kullanabilmek için dikdörtgen şekillidir. Kazanları komple paslanmaz malzemeden imal edilir. Eritme makinası cidarlıdır ve cam yünü ile izole edilmiştir. Sıcak su devirdaimli ızgara üzerine konan katı yağ bloklarını eritir ve alttaki hazneye biriktirir. Transfer pompası yardımı ile sıvı yağ kullanılmak üzere diğer gruplara aktarılabilir. Yağ eritme kazanı tasarımında dikkat ettiğimiz önemli bir konu da yükleme yüksekliğidir. Eritme ızgarası FMT500, FMT750 ve FMT1000 modelleri için geçerlidir.

Fiyat teklifi isteyin

Şirketimiz 1996 yılında kuruldu. Merkezi İstanbul / Türkiye’de bulunan şirketimiz 1200m² kapalı alanda 20 uzman personeli ve CAD destekli imalatı ile birçok şirkete çikolata, bisküvi ve kek makinaları tasarladı ve üretti. Bizler AkayGAM olarak çikolata makinesi, bisküvi ve kek imalatında kullanılan hazırlama ve şekillendirme makinesi geliştirir ve üretiriz. Ürünlerimizde kaliteli malzemeler ve güncel teknolojileri kullanırız. Zor şartlara dayanıklı ürünler üretiriz. Öncelikle ürünlerimizi katı modelleme yazılımı yardımı ile tasarlarız. Üretim parçalarının imalat zorluklarını, parça kesişimlerini ve montaj sırasında karşılaşabileceğimiz zorlukları inceleriz. İnceleme işlemi tamamlandıktan sonra gerekli düzeltmeleri yapar ve makinada bulunan bütün parçaların kodları ve diğer özellikleri ile birlikte (CAD yazılımının sunduğu BOM listesi) excel ortamına aktarırız. Excel’de geliştirdiğimiz script sayesinde bütün parçaları otomatik olarak belli gruplara ayırır ve sıralarız. Parçalar bir makinada genelde 4 ana gruba ayrılır; bunlar standart parçalar, sac parçaları, tesisat/şase parçaları (boru, profil, HVAC, PPRC vb.) ve üretim parçaları. Satınalma işlemlerimizi kolaylaştırmak ve herhangi bir yanlışlığı engellemek için gruplama ile birlikte script sayesinde belli kriterlere göre sıralarız, bu kriterler sac kalınlığına göre olabileceği gibi tedarikçi ismine göre de olabilir.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

CIKOLATA, BISKUVI VE KEK URETIMINDE KULLANILAN MAKINALARIN IMALATI

Bakir Ve Pirinc San. Koop. Mustafa Kurtoglu Cad. No 5 Kat 2

Yakuplu

34526 Beylikduzu / Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Ticari
    1 – 10
  • % ciro, ihracatta
    %90

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1996
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Swift Havale

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

CIKOLATA, BISKUVI VE KEK URETIMINDE KULLANILAN MAKINALARIN IMALATI'in Faaliyetleri

  • Bisküvi yapımı için makine ve ekipmanlar
  • çikolata makinası
  • bisküvi üretimi için tesisat ve ekipmanlar
  • bisküvi makinası
  • kek makinası
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz