CAN KARDESLER KURUYEMIS

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

CAN KARDESLER KURUYEMIS
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Modified Atmosphere Packaging - Modifiye Atmosfer Paketleme Modifiye atmosfer paketleme (MAP), enzimatik, kimyasal ve mikrobiyolojik bozulmalara karşı gıdaların depolama, taşıma ve ambalajlanmasında ürünün etkileşimde bulunduğu hava bileşiminin, ürün çeşidine bağlı olarak oksijen, karbondioksit, azot ve etilen gibi gazların ortama verilmesi/uzaklaştırılması ile gıdanın çevresindeki atmosferi değiştirerek ürünün raf ömrünü uzatmak amacıyla kullanılan bir paketleme yöntemdir. Daha uzun süre daha taze.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Unique harmony with the Aegean's natural sweet of fig chocolate and nuts. This taste worthy of the palaces will be indispensable. Ege’nin doğal tatlısı incirin çikolata ve kuru yemişle eşsiz uyumu. Saraylara layık bu lezzet vazgeçilmeziniz olacak.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ege'nin seçkin lezzeti incir, Can Kardeşler ayrıcalığı ile şimdi eski İzmir temalı, kabartmalı, hijyenik ve sağlıklı özel teneke kutusunda. Hem de sap kısımları ayrılarak tek tek ambalajlanmış olarak. Sevdikleriniz için lezzetli ve özel bir hediye. Figs, the distinguished flavor of the Aegean is the ex-Izmir-inspired, embossed, hygienic and healthy in special tin box now for you with the Can Kardeşler privilege. All fig's stems separated and individually packed.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Turkish delight is the beginning of traditional sweet culture based on centuries . The beautiful country of our precious nuts and fruites, this is always the reason for preference. We continue to make our richness live in Can Kardeşler Kuruyemiş...

Fiyat teklifi isteyin

Can Kardeşler Kuruyemiş established in İzmir-Turkey since 1993. CKK manufacturer, exporter, importer and retailer. Our wide range of product: - Nuts, - Turkish delight, - Dried fruit paste and Dried fruit bars, - Dried fruits, - Fruit confectionary, Can Kardeşler Kuruyemiş is sensitive and selective in his efforts to present the unique flavors of the beautiful Anatolia the cradle of civilization. The products collected during the season are packaged for you by processing at the Food Safety Certified modern premises in the framework of hygiene regulations, without damaging the properties of vitamins, minerals and antioxidants.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

CAN KARDESLER KURUYEMIS

10006 Sokak No:29 A.O.S.B ÇIGLI/IZMIR.

35000 Çigli - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

CAN KARDESLER KURUYEMIS'in Faaliyetleri

  • Kuru yemişler
  • Kuru yemişler
  • incir
  • Lokum
  • Kuru meyve bar - ezmesi
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz