CALIKOGLU GIDA

Türkiye

Warehouse icon Toptancı

CALIKOGLU GIDA
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Çalıkoğlu Özel Özel Zeytin 1 Kg / 231-260 (L) %100 Gemlik Zeytini ve %100 Doğal Fermentedir. Katkı ve Koruyucu madde içermez. Ürünlerimiz hasat edildikten sonra sadece su ve tuz ile salamura havuzlarında 7-15 ay arası bekletilerek yeme olgunluğuna eriştirilmektedir. Gemlik zeytinleri dünyanın en kaliteli zeytini unvanına sahiptir. İnce kabuklu, küçük çekirdekli, bol etlidir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Tüm siyah zeytin çeşitlerimiz Gemlik mahsulüdür. Gemlik zeytini İnce kabuklu, küçük çekirdekli ve bol etlidir. Az tuzlu zeytin sevenler için… Dalında olgunlaşıp, özenle toplanan siyah zeytinler, boylama, yıkama, ayıklama aşamalarının ardından sadece tuz ve su ilave edilerek havuzlarda en erken 6 ay ile en geç 15 ay arası bekletilerek geleneksel Gemlik yöntemiyle tatlandırılır.Yeme olgunluğuna erişince havuzlardan alınır, kalibre ve seçme işlemlerinin ardından tuz oranını azaltmak ve dayanıklılığını sağlamak için yaklaşık 82 derecede 20 dakika tutularak pastörize edilir. Tamamen doğal yöntemlerle üretilen ürünlerimiz tatlandırıcı, renklendirici, koruyucu vb. maddeler içermemektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Mytat Üzüm Pekmezi 1400 gr %100 Üzüm Pekmezi. Ürünlerimiz Türk Gıda Kodeksi'ne uygun olarak üretilmektedir. Tüm ürünlerimiz analizlerden geçerek ambalajlanmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kabukları soyulup kavrulan susamın değirmenlerde ezilip krema haline getirilmiş şeklidir. Glüten içermez.

Fiyat teklifi isteyin

Çalıkoğlu Paz. Gıda Tar. Hay. Nak. Tur. İnş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. 1997 yılında Karadeniz’in incisi Ordu ilinin şirin Ünye ilçesinde Adem ÇALIK ve Resul ÇALIK tarafından kurulmuştur. Başlangıçta gıda toptancılığı ile ticarete adım atan, yelpazesini gün geçtikçe genişleten bir firma olarak bölgesinde Çalıkoğlu ve mytat markası ve birçok markanın distribütörlüğünü yapmaktadır. İlk olarak Bursa Gemlik’te zeytin üretimine başlamış ardından üretimini Orhangazi’de 1200 m2 kapalı alana taşıyarak kapasitesini artırmıştır. İlkelerine ve geleneklerine bağlı olarak 1997’den bu yana geliştirdiği ürün çeşitliliği, dinamik ve profesyonel kadrosuyla, güçlü araç filosu ve yaygın dağıtım ağıyla istikrarlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir. Bünyesinde bulunan İçim, Namet, Aytaç, Filiz, Barilla gibi birçok markaya ait ürününlerin temsiliyetini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. İş hacmi her geçen zaman artan firmamız 2015 yılında 3500 m2 depolama alanına sahip yeni şirket binasına taşınmıştır. Çalıkoğlu gıda edindiği bilgi birikimi ve saha tecrübesini 2018 yılında EDT ( Ev Dışı Tüketim ) alanına taşıyarak; tüm restoran, kafe, yemekhane, pastane, otel ve iş merkezlerine tedarikler yapmaktadır. Zeytinle başlayan serüvenini zamanla muhteşem bir lezzet dünyasına dönüştürmüştür. Çalıkoğlu ve MYTAT ürün ailesinde kuru üzüm, kuru incir, kuru kayısı, reçel, lokum çeşitleri ile 112 aktif barkod sayısına ulaşmıştır. Kalite, istikrar ve güvenle yeniliklerimiz devam edecektir.

Belgeler

Domain icon Toptancı

CALIKOGLU GIDA

Yüceler Mahallesi Orta Sokak No:71-1/A

52300 Ordu - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500
  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1997
  • Şirket türü
    Şube
  • Ana faaliyet konusu
    Toptancı

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Bölgesel

CALIKOGLU GIDA'in Faaliyetleri

  • İthalat/İhracat - Gıda ve Tarım
  • ZEYTİN
  • Daima helal kazanç ilkesinde
  • Teknolojiye açık ama önce insan diyebilen
  • Lezzet yolculuğunda ilk durağı kalite olan
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz