BASARAN WELDING AUTOMATION SYSTEMS

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

BASARAN WELDING AUTOMATION SYSTEMS
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Kolon-Bom sistemleri, kaynak sektörünün beklentilerine cevap verebilecek kaba, düzensiz çevre şartlarına karşı koymak için tasarlanmakta ve üretimi yapılmaktadır. Kolon-Bom sistemleri gerekli kaynak şartlarını oluşturmak için iş parçası üzerinde uygun şekilde yerleştirilen otomatik kaynak kafasıyla çevirici ve/veya pozisyonlama donanımı ile bağımsız veya birleştirme şeklinde dairesel ve boy kaynak yapmak için tasarlanmışlardır. Kolon-Bom sistemleri tam otomasyonlu üretim teknikleriyle kalitenin artırılmasına, üretim zamanının ve operatör yorgunluklarının azaltılmasına, hassasiyete ve bir operatörün ulaşabileceğinden çok daha fazla sürede devamlı kaynak yapmaya imkanı verir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kendinden Ayarlı seri çeviriciler yükleme ve çevirme için zahmetli iş parçalarının çevrilmesinde ideal bir çözümdür. Bu çeviriciler hem ağırlık dağılımı hem de geniş çap aralıklarının ayarlanabilmesine herhangi ekstra uygulamaya ihtiyaç olmadan sağlar. Standart olarak şu an 10 ile 150 ton kapasitelerindeki kendinden ayarlı çeviricilere cevap vermektedir. Talep edilmesi halinde 250 tona kadar imalat yapma kapasitesine sahiptir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kaynak pozisyonerleri standart büyüklükte,250 kg dan 30000 kg a kadar yükler için mevcuttur. Pozisyonerlerin yapısı tablanın dönme ve öne-geri eğilmesi için en uygun konfigürasyona göre tasarlanmıştır. Pozisyonerler gövde, Motor, tabla döndürme ve eğme sistemleri, elektrik pano ve uzaktan operatör kontrol ünitesinden oluşmakta ve yapısal en iyi korumaya sahiptir. Ağır iş parçaları için pozisyonerler zemine sabitlenirler. Tablada isteğe göre veya standart olarak T-slotlar mevcuttur ki iş parçasını hızlı sıkma sına imlan verir. Tabla döndürme ve öne-geri eğilme çelik düz dişli aktarma sistemleriyle yapılmışlardır. Tabla dönüş hızı, operatörün çok kolay bir şekilde ayarlayabileceği 5m kabloya sahip uzaktan kumanda sisteminden yapılmaktadır. Opsiyonel olarak tüm modellerde PLC uygulanabilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Dairesel kaynak makineler kaynaklı imalat sektöründe çok geniş kullanım alanına sahip olup, yüksek kalite, minimum çarpılma için dairesel kesitli parçaların uç uca, köşe, üst üste bindirmeli ve iç içe geçmeli kaynak konfigürasyonlarda çok iyi sonuçlar alınmaktadır. Bu makinelerde dıştan dairesel kaynaklı birleştirmeler yapılmaktadır. Tek ve çok pasolu kaynak, TIG, MIG/MAG ve SAW kaynak sistemleri kullanmak mümkündür. Kaynak yapılacak birleşim yeri kaymayacak şekilde sıkılır ve kaynak kafası hassas bir şekilde dönen iş parçası üzerinde sabit kalarak kaynak yapmış olur. Dairesel kaynak makineleri standart olarak çift torç mekanizmalı üretimi yapılmaktadır ancak tek veya daha fazla torç mekanizmalarının da adapte edilmesi mümkündür. Standart olarak dairesel kaynak makinesi 1000mm ile 6000mm arasında, çap olarak 1000mm ye kadar üretimi yapılmaktadır

Fiyat teklifi isteyin

Firmamız , 2010 yılında kaynak otomasyon makineleri sektöründe imalat faaliyetlerine başlayarak kurulmuştur.Başaran Kaynak Otomasyon Sistemleri ürettiği makineler , Kolon-Bom Sistemi , Konvansiyonel Çeviriciler , Kavramlı Tip çeviriciler , Dairesel Kaynak Otomasyon Sistemleri , Doğrusal Kaynak Otomasyon Sistemleri , Maşon Kaynak Otomasyon Sistemleri , Askı kaynak Otomasyonu , Kaynak Pozisyoneri , Hidrolik Kaynak Pozisyoneri , Şasi Kaynak Otomasyon Sistemleri vb. makineler ile ülkenin bir çok yerinde kaynak otomasyon makineleri konusunda sektörde her zaman ön plana çıkmıştır. Her zaman kaliteyi ön planda tutarak satış ve sonrasında tercih edilen bir marka olmak vizyonumuz olmuştur.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

BASARAN WELDING AUTOMATION SYSTEMS

Fevzi Çakmak Mahallesi 10758 . Sok C3 Blok 17 G

42050 Konya - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    1 – 10
  • % ciro, ihracatta
    %50

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

BASARAN WELDING AUTOMATION SYSTEMS'in Faaliyetleri

  • Kaynak makineleri
  • kaynak
  • kaynak otomasyon sistemleri
  • kaynak ekipmanları
  • otomaston sistemleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz