İtalya
İmalatçı/ Üretici
Üretim sırasında geleneksel İtalyan süt işleme ve peynir üretimlerinden ilham aldık. Şirketimiz Primo sale, Stracchino ve Robiola taze tüketilen peynirler ile olgunlaştırılmış peynirler ve Ricotta peynirlerinin üretimi alanında uzmanlaşmıştır. Ayrıca taze sütten yoğurt ve meyveli yoğurt ile pastörize sütten yoğurt da üretmekteyiz. Temel olarak Orazio peynirlerinin üretimini ve dağıtımını yapmaktayız. Ayrıca yerel pazarlara yönelik olarak diğer peynir türleri ile yoğurt üretimi yapmaktayız.
İmalatçı/ Üretici
Localita' Tinte Rosse
00010 Montelibretti - İtalya
Polanya
Permeat, proteinleri ve yağları çıkarmak için sütün ultrafiltrasyonundan sonra oluşan taze pastörize yağsız sütten üretilir. Ürün daha sonra gelişmiş sprey kurutma teknikleri kullanılarak kurutulur. Ürün, peynir altı suyundan elde edildiğinde bazen "deproteinize peynir altı suyu" olarak adlandırılır. Peynir altı suyu permeatı laktoz açısından zengin, protein açısından düşük olduğu için şekerleme, unlu mamuller ve katı yağların üretiminde kullanılabilir. Dondurma, işlenmiş peynir, içecek ve kozmetik üretimine de eklenir.
Fiyat teklifi isteyinPolanya
Yağsız Süt Tozu (SMP), taze pastörize yağsız inek sütünün püskürterek kurutma işleminde buharlaştırılmasıyla oluşturulan bir süt ürünüdür. SMP, yüksek dağılma oranı ve suda çözünürlüğü ile çok yönlü bir bileşendir ve bu da onu endüstriyel üretimde kullanım için ideal bir seçim haline getirir. Geniş uygulama yelpazesi, yoğurtlar, süt bazlı içecekler, peynir analogları, tatlılar, kahve ve çay kremaları ve UHT süt gibi süt ürünlerinin üretimini içerir. SMP'nin yaklaşık 12 aylık bir raf ömrü vardır. Kolay kullanımı ve pürüzsüzlüğü, çeşitli endüstrilerde son ürünün yüksek kalitesini garanti eder.
Fiyat teklifi isteyinTek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.