• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • kamyonla taşıma

Sonuçlar

Kamyonla taşıma

İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları
  1. INSIGHT TRANS LOGISTICS LTD

    Birleşik Krallık

    INSIGHT TRANS LOGISTICS LTD, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. uluslararası taşımacılık, kamyonla taşıma sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Worcester, Birleşik Krallık 'de bulunmaktadır.

  2. PAX TRUCKS

    Belçika

    PAX TRUCKS, yılında kurulan ve Ticari araçlar - kamyonlar, furgonlar/van tipi kamyonetler sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Taşıt onarım atölyeleri, İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları, Taşıt onarım atölyeleri, İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları, kamyonla taşıma, kamyonlar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Tienen, Belçika 'de bulunmaktadır.

  3. FACAR EXPORT

    Belçika

    FACAR EXPORT, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. gemi ile araç taşımacılığı, İkinci el - araçlar, araç taşıma kamyonu ile kara yoluyla nakliyat, Ticari araçlar - Kamyonlar ve furgonlar/van tipi kamyonetler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bruxelles, Belçika 'de bulunmaktadır.

Filtreler

Sonuçlar

Kamyonla taşıma

Sonuç sayısı

3 Şirketler