ZIM MUHENDISLIK TASARIM MAKINA

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ZIM MUHENDISLIK TASARIM MAKINA
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

ZIM 1025 PLUS Beton Parke ve Blok Makinası; tam otomatik olarak çalışan bir makinedir. Makinenin hareketleri bir PLC mikro işlemci bilgisayarla programlanmıştır. Kalıp değiştirmek suretiyle her çeşit parke taşları, bordür taşları, briket ve çim taşları gibi prefabrik beton elemanlarını seri bir şekilde üretir. Makinede 20 cm’lik briketten bir baskıda 10 adet,kilit parke taşından da bir baskıda 25 adet üretilebilir.Makine istenirse izolasyonlu brikette üretebilmektedir. Makinemiz ZİM MÜHENDİSLİK mühendisleri tarafından geliştirilen özel donanımlar sayesinde çok kısa bir çevrim süresine sahiptir.Yeni eklenen donanımları sayesinde örneğin kalıp değiştirmek artık çok kolay hale geldi. ZİM MÜHENDİSLİK uzun yıllardır argesini gerçeklerştirdiği otomasyon proğramı ve operatör paneli ile kullanıcı dostu haline gelmiştir. Özel olarak tasarlanan vibrasyon masamız ile daha düşük enerjilerle daha kaliteli ürünler üretmekteyiz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Mixers of the system is located in high thats why motrar is conveyed to different stations by aerial line with bucket. Aerial line will be designed proportional to station locations and amounts. This model is designed for interlock paverstone production and works with double mixer. Weighs aggregate, cement, water and other materials seperately and automatic then makes ready mix concrete. Mixture receipts can be inserted from touchscreen panel by operator. This receipts can be saved and used later for other mixtures. Mixer types can be different according to customers requirement: single shaft, twin shaft, pano r planetary mixer. This model is designed for double layer paverstone production thats why there exist 2 different mixers. Each layers material mixed in different mixer and smooth and nice surface acquired. One or two cement silos with bolted or welded design can be used in system.

Fiyat teklifi isteyin

Ankara’nın İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde 2500 m² kapalı alanda faaliyet gösteren ZİM Mühendislik beton parke, blok, bordür ve altyapı ürünlerini, beton boru, baca, menhol üretim tesislerinin imalatı ve ihracatını yapmaktadır. 1997 yılından beri üretim yapan CONPIMAC markasını da 2015 yılında tüm tecrübe ve bilgi birikimiyle kendi bünyesine katan ZIM Mühendislik sektör lideri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Sahip olduğu yönetim sistemi ve kalite sertifikasyonu ile, dış pazarlarda da geniş talep gören ürünleri başta Cezayir ve Irak olmak üzere Libya, Sudan, Katar, Azerbaycan, Afganistan, Nijer, Umman, Filistin, Rusya, Makedonya, Kıbrıs, Gürcistan gibi ülkelere ihraç edilmektedir. ZİM Mühendislik tüm ürün ve yardımcı ekipmanlarının tasarım, test, imalat ve satışını kendi bünyesinde yapmakta hem de satış sonrası montaj eğitim ve teknik destek ekibi ile iş ortaklarına hızlı ve uluslararası kalitede bir hizmet vermektedir.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ZIM MUHENDISLIK TASARIM MAKINA

Saray Mahallesi 600 Cadde No:01 Kahramankazan

06370 Ankara - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

ZIM MUHENDISLIK TASARIM MAKINA'in Faaliyetleri

  • Tuğla yapma makine ve ekipmanları
  • Beton blok makinesi
  • beton parke makinesi
  • Beton boru makinesi
  • beton santralleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz