TURKEY QUALITY

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

TURKEY QUALITY
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Lamas Limon -Inerdonato Limon - Kasım ve Aralık aylarında toplanıp ve paketlenip Ürgüp’teki doğal depolarda yataklaşan limonlar Kabuğu ince ve bol sulu olan ‘Yatak Limon’ Isı sıcaklığı 8 derece olan depolarda bekletilen yatak limonların 5 ila 7 milimetre olan kabuğu, depodan çıkarken 1 milimetreye kadar incelir. Kabuk incelirken limon daha da sulanır ve lezzet kazanır. ‘Yatak Limon’ ismi de buradan gelir. Yurtdışı Satışlarımız uzmanlaştığı meyve ve sebzeyi yurtdışına ihraç eden Soylu Gıda, son yıllarda Avrupa, Ortadoğu ve Asya'da adını duyurmaya başlamıştır. Turkey Qualyurtiçi ve yurtdışı pazarda adını ve kalitesini kanıtlamış, standartlara uygun ürünlerini www.qualityturkey.com -- export@qualityturkey.com Üzerinden Rusya, Ukrayna, İngiltere, Hollanda, Almanya, Avusturya, Fransa, Macaristan, Sırbistan, Kosova, Makedonya, Azerbeycan, Irak ve İran a İhracaat Yapmaktadır

Türkiye

Kavun ve karpuz dünyada ve Türkiye’de en çok üretilen sebzelerin başında gelmektedir. Her iki sebze de tek yıllık, sıcak ve ılıman iklim bitkisidir. Kavun ve karpuz açıkta yetiştirilmekle birlikte örtü altında da üretilmektedir. Karpuzun %95’i sudur ve besin değeri birçok besinde olduğu gibi kabuğunda saklıdır. Bu nedenle olabildiğince kırmızı etli kısmın altındaki beyazımsı kısım tüketilmelidir (2). Tarım ürünlerini çekirdeğinden kabuğuna kadar değerlendirmek mümkündür. Gıda, ilaç (doğal ilaçlar) ve kozmetik sektöründe kullanılan kavun ve karpuz kabuğu ise özellikle son yıllarda önem kazanmıştır. kavun ve karpuz kabuğu ihracatımız en çok Almanya, Fransa, İtalya ve Yunanistan’a yapılmaktadır. Dönem dönem de ABD, Arnavutluk, İspanya ve Ukrayna’ya da ihracat yapılmaktadır. Kavun ve karpuz kabuğunun en büyük alıcısı ise İtalya ve Almanya’Çek Cumhuriyeti,, Polonya, Gürcistan, Bulgaristan, Rusya, Romanya, dır. Kavun karpuz kabuğu nem ve hava değişimlerinden olumsuz etkilen

Türkiye

Pajking:: 3 Kg – 20 Kg -30 Kg : Euro Pallets - 20 Ft Dwt – 40 F Dwt Container Patateste hasat sonrası muhafaza ve pazarlama dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan birisidir. Bunun için ülkemizde sağlıklı modern depoların sayısı arttırılmalıdır. Kızartmalık az yağ çeken, kısa sürede pişen patatesler gibi, zamandan tasarrufu ve ekonomik olarak tüketimini sağlama isteği gibi, tüketicinin isteklerine yönelik çalışmalar yapılmalıdır. Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nde yerli patates çeşitlerinin ıslahına yönelik çalışmalar yapılmakta, kendi iklim toprak koşullarımıza, ekolojimize uygun, verimi yüksek, parmak patates, cips ve yemeklik potansiyelleri analiz edilerek, yeni çeşitler geliştirilmektedir.

Türkiye

kuru soğan ihracatının yaklaşık %50 si Suudi Arabistan’a yapılmaktadır. Sovyetler Birliğinden ayrılan Türki cumhuriyetler ve Rusça Konuşanülkeler de en önemli alıcılardır En fazla ihracat yapılan AB ülkesi Yunanistan’dır. Kuru soğanın hemen piyasaya çıkarılacak çeşitlerinden ziyade, uzunca süre depolanacak olan kışlık çeşitlerinin muhafazası için sıcaklık, nispi rutubet ve havalandırma faktörleri uygun oranlarda bulunmalı, ayrıca yığın halinde yapılacak muhafazalarda çok yüksek yığınlar halinde bırakılmamadır. Yapılan denemelere göre, en fazla 1 metre kadar yükseklikte yapılacak yığınlarda, ara sıra tahta küreklerle başları zedelenmeden aktarma yapmak suretiyle soğanlar uzun süre rahatlıklakorunabilmektedir. Soğan muhafazasında ikinci bir sistem de bazı yabancı ülkelerde ve ülkemizde atbik edilen dizi veya saç örgüsü sistemidir. Bu sistem de hasattan sonra soğanların sapları kesilmeden başlar saç örgüsü şeklinde birbirine sardırılarak muntazam diziler yapılır.

TURKEY QUALITY, yılında kurulan ve Tarım ürünleri ithalat-ihracatı sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Ambalajlı patates ihracatı, kavun karpuz, soğan, tuz üretimi ve ticareti sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Kocaeli-Www.qualityturkey.com, Türkiye 'de bulunmaktadır.

Sektörde faaliyet gösteren diğer şirketler:

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

TURKEY QUALITY

Adem Yavuzmah. Yeni Bagdat cad No 35 Gebze

Hurruyat cad.no 38 -gebze-

41400 Kocaeli-Www.qualityturkey.com - Türkiye

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    101 – 200
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %60

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

TURKEY QUALITY'in Faaliyetleri

  • Tarım ürünleri ithalat-ihracatı
  • Ambalajlı patates ihracatı
  • kavun karpuz
  • soğan
  • tuz üretimi ve ticareti
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz