SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Almanya

Factory icon İmalatçı/ Üretici

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH
Web icon

Ürün kataloğu

Almanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Klasik düz kadife zemin 1990'lara kadar performans odaklı tenis yüzeyleri pazarına hakim olmuştur. Bu zemin 30-40 dtex (elyaf kesiti) filament kalınlığına sahip özel bir tenis ipliğinden yapılıyordu. Son 20 yılda tenis raketlerinin daha da geliştirilmesi tenis oyununu temelden değiştirmiştir. Raketlerin gelişimi, rekreasyonel oyuncuların topu önemli ölçüde hızlandırmasını mümkün kılmıştır. Günümüzde tenis yüzeyinin topu daha fazla yavaşlatması ve daha yükseğe sıçramasına izin vermesi gerekmektedir. Çok hızlı klasik velur, tenis yüzeyleri için değişen gereksinimlerin bir sonucu olarak çoğu ülkede piyasadan neredeyse tamamen kaybolmuştur. Öte yandan, yapısız ve dolgusuz yüzey, performans odaklı tenis oyuncuları tarafından tercih edilmektedir. Bu müşteri kitlesini göz önünde bulundurarak Schöpp'ün en son geliştirdiği ürün, 200 dtex'lik tek bir filament kalınlığına sahip çok kaba lifli bir velur zemin kaplamasıdır!

Fiyat teklifi isteyin

Almanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

SCHÖPP®Pro-Bounce gibi, SCHÖPP®-Champion da 200 dtex'lik tek bir filament kalınlığına sahip özellikle kaba ve sağlam bir poliamid iplikten üretilmiştir. Daha yüksek 6 mm hav yüksekliği ve daha düşük filament yoğunluğu nedeniyle, yüzey "tekstil hardcourt" a göre daha az agresiftir. Konforlu SCHÖPP® Champion bu nedenle öncelikle amatör ve kulüp oyuncularına yöneliktir. Topun sıçraması kum sahaya benzer şekilde yavaştır. Topspin ve slice hafifçe yumuşatılmıştır. Çok sağlam yüzey yapısı sayesinde, bu yüzey üzerinde granülsüz profilli tenis ayakkabıları ile de oynanabilir. İsteğe bağlı 400 g/metrekare Perfect Glide ekstrüde granül dolgusu ile SCHÖPP® Champion, iğnelenmiş dokunmamış bir kadifeyi andırır. Onlarca yıldır, granül dolgulu kadife iğneli keçe zemin kaplamaları, tenis zemin kaplamaları olarak değerlerini kanıtlamıştır. Bu yüzeyler %100 polipropilen elyaftan yapılmıştır.

Fiyat teklifi isteyin

Almanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

SCHÖPP® Allround yapılandırılmış kadifeyi 1994 yılından bu yana yaklaşık 2000 kortta kullandık. Hem Perfect Glide ekstrüder granüllerimizle hem de bu granüller olmadan oynanabilir ve dişsiz tenis ayakkabıları ile tavsiye edilir. Çok yönlülüğü ve çok "dürüst" top sektirme özellikleri nedeniyle, tüm oyuncu sınıfları tarafından eşit derecede takdir edilmektedir. 1994'ten 1998'e kadar bu ürün 750 g/metrekare olarak üretilmiştir. O zamandan beri, 1.000 g/metrekare hav ağırlığı değerini kanıtlamıştır. Bununla birlikte, iplik ağırlığı talep üzerine 1.250 veya 1.400 g/metrekareye çıkarılabilir. Bu, kumaş yüzeyini daha da kompakt ve dayanıklı hale getirir. Burada özellikle önemli olan, daha yüksek iplik ekleme ağırlığının 300.000 sivilce / metrekareye kadar daha yüksek bir hav yoğunluğuna ve sadece marjinal olarak daha yüksek bir hav yüksekliğine yol açmasıdır, bu da topun sıçrama davranışı üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olacaktır! Daha yüksek bir iplik ağırlığı hiçbir şekilde son derece elastik, dolgu maddesi içermeyen polimer kaplamamızın eşdeğer bir ikamesi değildir!

Fiyat teklifi isteyin

Almanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

1999 yılında Schöpp-Sportboden GmbH, piyasada mutlak bir ürün yeniliği olan ilmek yapısına sahip ilk tekstil tenis zemini olan Slide kalitesini piyasaya sürdü. Bu nesil yüzeylerin devrim niteliğindeki avantajı, profilli tenis ayakkabılarıyla oynamak için gerekli olan daha fazla miktardaki granülün, belirgin ilmek yapısı sayesinde çok daha iyi tutulmasıydı. Kendine özgü kauçuk yapısı, profilli ayakkabılarla oynarken eşit kayma davranışı sağlar! 2010 yılında, yapılandırılmış halka granül yüzeyimizin yapısını daha da geliştirdik. Yeni balıksırtı yapısı Winner, daha da sürdürülebilir, homojen granül dağılımı ve kum benzeri top sektirme özellikleri için özellikle kaba bir yapı ile karakterize edilir. Yaklaşık 1.000 Slide ve Winner sahasında kanıtlanmış 1.000 g/metrekare ve 256.000 N/metrekare iplik numarası ile SCHÖPP® Winner son derece yüksek kaliteli bir tutam yapısına sahiptir.

Fiyat teklifi isteyin
English 10 ürünü görün Deutsch 10 ürünü görün Български 10 ürünü görün Čeština 10 ürünü görün Dansk 10 ürünü görün Español 10 ürünü görün Suomi 10 ürünü görün Français 10 ürünü görün Eλληνική 10 ürünü görün Magyar 10 ürünü görün Italiano 10 ürünü görün Lietuvių 10 ürünü görün Nederlands 10 ürünü görün Polski 10 ürünü görün Português 10 ürünü görün Română 10 ürünü görün Svenska 10 ürünü görün Slovenščina 10 ürünü görün

Schöpp-Sportboden GmbH şirketi, tenis zeminlerinin, seyyar ve sabit badminton sahalarının, antrenman alanları için sun i çimlerin yanı sıra top durdurma perdeleri ve granüllerin üretimi, sevkiyatı ve kurulumu / montajı ile eş anlamlıdır. Yenilikçi bir üretici ve tenis zemin döşemeleri tedarikçisi olarak, yıllar içinde tenis kortlarının yenilenmesine ilişkin tüm sorularda iyi bir üne sahip oluşturduk. Uzun yılların deneyimine ek olarak, şirketler grubumuz esneklik, yüksek kalite bilinci ve yenilikçi ürün geliştirme ile öne çıkmaktadır. Diğer tenis zemin kaplama üreticilerinin aksine, salon sahiplerine doğrudan satış yapmayı tercih ederek, geliştirmeden kurulu zemine kadar HER ŞEYİ TEK KAYNAKTAN sunmaktayız.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Am Weidenbroich 3

42897 Remscheid - Almanya

Vergi N°
İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1994
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Bölgesel
  • Check Circle Outline icon Ulusal
  • Check Circle Outline icon Avrupalı

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH'in Faaliyetleri

  • Tenis kortları ve tesisatları ve ekipmanları
  • Sportif sistemler - İnşaat ve ekipmanlar
  • Jimnastik salonu tesisat ve ekipmanları
  • spor tesisleri için ekipmanlar
  • spor zeminleri
  • tenis için spor zeminleri
  • tenis sahası panelleri
  • tenis kortları
  • spor salonları için bölme perdeleri
  • kapalı alan spor zeminleri