SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Hamur ve gofret kreması gibi ürünlerin homojen şekilde kısa sürede karışımını sağlayan ekipmandır. 150lt- 500 lt aralığında istenilen kapasitede üretimi yapılabilir. Cidarlı hazne yapısına sahiptir. Güçlü konstrüksüyonu ve kullanıcı dostu kullanıcı ekranı ile rakiplerinden ayrılır. Temizliği ve bakımı kolaydır. Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

600mm - 1750 mm aralığında istenilen genişlikte üretim yapılabilir. Ürünlerinizi alt, üst hem alt hem de üst olmak üzere çikolata ile kaplayabilirsiniz. Gofret, Kek, Bar, Lokum, Pişmaniye gibi ürünlerde kullanılabilir. Kapasiteye göre tek ya da iki kaplamalı üretilebilir. Ürün üzerindeki bütün motorlar opsiyonel olarak hız kontrol cihazlıdır. Çok hassas kaplama ayarlarına sahiptir. Kolay temizlenebilir. Mobil ürün haznesine sahiptir. Tel bant kısmı opsiyonel olarak mobil yapılabilir. Daha fazlası için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

200mm-1750mm aralığında istenilen bant genişliğinde üretilebilir. İki yönlü kapak yapısına sahiptir. Her zone direct ve indirect soğutmaya uygundur. Enerji verimliliği çok yüksk bir makinedir. Tamamen paslanmaz kapak yapısına sahiptir. Tünel giriş kısmı aşağı-yukarı ve ileri-geri hareketlidir. Otomatik bant yönlendirme sistemi ile bant deformasyonu engellenmiştir. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Üretimini yaptığınız ürünlerin üzerine dekoratif şekiller vermek için kullanılır. Tek ve çift eksenleri modelleri mevcuttur. Kolaylıkla ürün üzerine farklı şekiller oluşturulabilir. Opsiyonel olarak stok tankı ve pompası bulunmaktadır. Hız kontrol cihazı sayesinde eksen hızları ayarlanabilir. Özel pnömatik yapısı ile çikolata iğneleri istenilen zaman aralığında otomatik olarak temizlenir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiyede atıştırmalık ürünler kategorisinde anahtar teslimi çözümler üreten en büyük grup firmalarından biriyiz. Çikolata Kaplama Makineleri, Çikolata soğutma tünelleri, bisküvi paketleme makineleri ve hamur mikseri gibi makineleri üreten firmayız. Özellikle gıda hazırlık ekipmanları ve çikolata kaplama hatlarında çok güçlü referanslarımız ve tecrübemiz mevcuttur. Birbirinden güçlü ve teknolojik makinelerimizden bazıları; Çikolata Bilyalı Değirmen (Chocolate Ball Mill) Çikolata ve Karamel Kaplama (Chocolate and Caramel Enrobing/Coating) Marshmallow Hazırlık Ekipmanları (Marshmallow Preparing Equipments) Bisküvi Paketleme (On-Edge Flowpack Biscuit Packaging) Kek hazırlık ekipmanları (Cake Preparing Equipments) Komple Kek Hatları (Cake Manufacturing Turnkey Lines) Sıgma Hamur Mikserleri (Double Arm Sigma Mixer) Sizin için en uygun makineleri birlikte seçebilmek için mutlaka bizimle iletişeme geçin.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI

BUSAN ORGANIZE SAN

42000 Konya - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %80

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2014
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

SAMPLUS MAKINE VE DIŞ TICARET LTD STI'in Faaliyetleri

  • Gıda - makineler ve ekipmanlar
  • chocolate machine
  • cake machine
  • chocolate enrober
  • cooling tunnel
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz