RULOMATIK

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

RULOMATIK
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Otomobil kurulama bezi veren satış otomatı. CE-İSO-,TSE Made in Turkey

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

stand Alone tarzı olup, 50 x 50 cm ölçülerinde araç kurulama havlusu veren otomatik satış makinesidir. Madeni para veya Jeton ile çalışır, 1260 adet araç kurulama havlusu / Bezi kapasitelidir, Geniş LCD ekran, Direkt seçimli, 64 bit yüksek performans mikroişlemci ile paralel protokol uyumlu, Madeni para mekanizması ,USB ile kolay program kurulumu,),”download” opsiyonu, log alma, Kolay temizlik ve bakım alarmı, Patentli, uzun ömürlü, Pratik kullanım ve bakım ile pratik ve hızlı araç kurulama havlusu /bezi sunar. adeni para veya jeton ile çalışır, madeni para karşılığında bir adet 50 x 50 cm ölçüsünde mikro fiber tabanlı araç kurulama havlusu/bezi ürününü çıkış haznesinden vererek çalışır, 12 volt ile çalışır, otomatik satış makinesinin ön tarafında bulunan reklam alanının dış yüzeyinde kullanılan reflektör malzemesi sayesinde karanlıkta bile rulomatik otomatik satış makinesi kendi kendini aydınlatıcı özelliğe sahiptir. Tüm Para Birimlerine Uyumludur.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Rulomatik mikrofiber araç kurutma havlusu otomatı, ödeme olarak bozuk para veya jeton kabul etmek ve araç kurutmak için mikrofiber havlu dağıtmak üzere tasarlanmıştır. Makine, müşterilerin ihtiyaç duydukları havlulara her zaman erişebilmelerini sağlamak için yüksek kaliteli mikrofiber havluların tutarlı bir şekilde depolandığı büyük kapasiteli bir iç hazne ile donatılmıştır. Bozuk para mekanizmasının bulunması kullanıcıların kolayca satın alma işlemi yapabilmesini sağlarken, makinenin geniş LCD ekranı ve paralel protokolle uyumluluğu makinenin kullanımını ve programlanmasını kolaylaştırıyor. Makinenin kolay temizlik ve bakım özelliklerinin yanı sıra CE sertifikası, kullanımı rahat ve güvenli hale getirir. Patentli tasarımı, mikrofiber araba kurulama havluları elde etmek için benzersiz ve yenilikçi bir seçimdir.

Fiyat teklifi isteyin

Biz Kimiz Türkiye ve Dünya’da ulusal ve uluslar arası patent haklarına sahip ilk tek kullanımlık ürün veren otomatik satış makinesi üreticisi Rulomatik, bugün 2.200 m2’yi aşan üretim tesisinde yurt içi ve yurt dışı tüm yaşam alanları için tek kullanımlık ürün ve tek kullanımlık ürün veren otomatik satış makine (Otomat) çözümleri üretiyor. Ürünler Hayatımızı kolaylaştıran çözümlerimizin malzeme, işçilik ve üretim süreçlerinin kalitesini dünya standartlarına yükseltmeyi sürdürüyoruz. Üretimini yaptığımız bütün ürünlerde 18 yaş ile 65 yaş arasına hitap ediyoruz. Hayatın dinamizmini takip ederek ihtiyaç duyduğunuz yeni ürünlerle ürün protföyümüzü çeşitlendiriyoruz. AR-GE & Teknoloji Tükketicinin hayatını pratikleştirmek için araştırma ve geliştirmeye devam ediyoruz. 2011’de 800 m2’lik kapalı alanda kurduğumuz Rulomatik Ar-Ge Merkezi’nde, üretimini yaptığımız kullan-at ürünlerin ve tek kullanımlık ürünlerin otomatik satışını yapan makinelerimizin, Rulomatik’i Rulomatik yapan her öğenin kalitesini artırmak için çalışıyoruz. TÜBİTAK destekli Ar-Ge projelerimizle sınırlarımızı aşmaya devam ediyoruz.

Şirketle ilgili son haberler

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

RULOMATIK

nilüfer ticaret merkezi 620.sokak no:3 nilüfer-Bursa

16120 Bursa - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %39

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2011
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

RULOMATIK'in Faaliyetleri

  • Otomobil işleri
  • tek kullanımlık havlu otomatları
  • otomatik satış makinesi
  • otomatik bez havlu makinesi
  • genel kullanıma yönelik bölümler için otomatik bez havlu makinaları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz