Avusturya
İmalatçı/ Üretici
Şirket: Yeni kurulan tesisimizdeki modern üretim hatlarında sıkı bir kalite kontrol altında ve AB yönergelerine uygun olarak üretim yapılmaktadır. En yüksek kaliteli ham maddeler burada herkes tarafından severek yenen domuz iç yağına ve jambonuna dönüştürülmek üzere işlenmektedir. Euro paletler için yapılmış yüksek raflı depomuz AB sertifikasına sahiptir. Sıcaklık: -28°C İstif yüksekliği: azami 1, 8 m istif yüksekliği taşması: her yönden azami 5 cm Küçük bir et işleme firması olan Schachinger 1932 yılında kurulmuş, domuz iç yağı ve jambon üretimine başlamıştır. 2. Dünya Savaşı'ndan sonra şirket büyüyerek bir et işleme tesisine dönüşmüştür. 1980'lerin sonunda ise domuz iç yağı ve jambon üretimi bağımsız bir şirket bünyesine alınmıştır.
İmalatçı/ Üretici
Industriestrasse 15
2431 Enzersdorf An Der Fischa - Avusturya
Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.