OGUZYIGIT CO. LTD.HTTP://WWW.OGUZTARIM.COM/

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

OGUZYIGIT CO. LTD.HTTP://WWW.OGUZTARIM.COM/
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

ÇİFT HAREKETLİ ÇAYIR BİÇME MAKİNESİ Ürünümüz traktöre 3 nokta askı sistemi ile bağlanıp kuyruk milinden hareket alarak çalışmaktadır. Biçim esnasında herhangi bir engele takılma riskine karşı otomatik geriye ve yukarıya esneme sistemi vardır. Üzerindeki lift yardımıyla 0 dereceden 90 dereceye kadar istenilen yükseklik ve açıda biçim yapabilmektedir. Yonca, çayır, fiğ, nohut, mercimek, yulaf, kamış, korunga, arpa vb. ürünleri biçmek için kullanılır. Yonca gibi yılda birkaç sefer hasat edilen ürünlerde verimi artırmaktadır. Taşlı arazilerde de rahatlıkla çalışabilmektedir. Hem zıpka hem bıçak hareketiyle makaslama kesim yaptığı için biçilen ürün ağızdan kaçıramaz ve daha seri biçim yapar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

TEK BIÇAKLI ÇAYIR BİÇME MAKİNESİ Ürünümüz traktöre 3 nokta askı sistemi ile bağlanıp kuyruk milinden hareket alarak çalışmaktadır. Biçim esnasında herhangi bir engele takılma riskine karşı otomatik geriye ve yukarıya esneme sistemi vardır. Üzerindeki lift yardımıyla 0 dereceden 90 dereceye kadar istenilen yükseklikte biçim yapabilmektedir. Yonca, çayır, fiğ, nohut, mercimek, yulaf, kamış, korunga, arpa vb. ürünleri biçmek için kullanılır. Yonca gibi yılda birkaç sefer hasat edilen ürünlerde verimi artırmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Specifications Mowing Width: 175 cm. Total Weight: 190 Kg. Belt (3 PCS): 17*2200 Leaf Blade: 45 Piece Eccentric Rotation: 1296 1/min. Average Blade Speed: 3,29 M/S Business Success: 6 km / h in the operating speed of about 9 min / h.These values may vary depending on field conditionsand driver skill.

Fiyat teklifi isteyin

FİRMA HAKKINDA Firmamız faaliyetine 1980 yılında tarım sektörünün kalbi olan Konya ilinde başlamıştır. Hasan UĞUZYİĞİT tarafından kurulan işletmemiz; Vanvey, Pulluk, Tesviye Küreği ve Yükleme Kepçesi gibi ürünlerle faaliyetine başlamış ve piyasada kendine yer bulmuştur. 1984 yılında çayır biçme makinesi üretimine başlayıp, o yıllardan bu yana yeşil yem bitkileri ( yonca, fiğ, mercimek, nohut, çayır, yulaf, arpa vb.) biçme makinesi üretimini arttırıp, en doğru ve sorunsuz biçimi sağlamak amacıyla arge çalışmalarımızı sürdürdük. Şu anda makaslama kesim sistemi ile biçim yapan, çift hareketli biçme makinesi üretimini sürdüren ve siz değerli müşterilerimizden gerekli ilgiyi gören firmamız; bu ilgi ve beğeni üzerine daha verimli biçim sağlamak amacıyla ar-ge çalışmalarına devam etmektedir. Bunun yanında traktör arka yükleme kepçesi üretimi yapmaktayız. Yıllar içinde büyüyen ve gelişen sektörde kalıcı olmak için prensip olarak, üretimde her daim kaliteli, sağlam ve kullanılabilirliği yüksek ürün imal etmeyi düstur edindik. Bu bağlamda siz müşterilerimizden gelen eleştiri, talep ve önerileri en hızlı şekilde uygulamaya koymak bizim için önemli ve vazgeçilmezdir. Bu konudaki hassasiyetimizi bilen müşterilerimiz yılar önce bile firmamızdan ürün satın almış olsalar dahi tekrar bizi tercih etmektedir. Müşterilerimizin hiçbir şekilde mağdur olmaması için satış sonrası hizmet konusunda oldukça hassas davranmaktayız. Alanında uzman, deneyimli personelimizle birlikte doğru, dürüst ve güven

Domain icon İmalatçı/ Üretici

OGUZYIGIT CO. LTD.HTTP://WWW.OGUZTARIM.COM/

Fevzi Çakmak Mh. Dökümcüler San. Sitesi 10602. Sk. No: 17-19 Karatay / KONYA, http://www.oguztarim.com/

42050 Konya - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1980
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

OGUZYIGIT CO. LTD.HTTP://WWW.OGUZTARIM.COM/'in Faaliyetleri

  • Tarımsal makine ve aksesuarlar
  • tarım ve bahçe işleri makinaları için sökülebilir parçalar
  • Traktör Kepçesi
  • Çift hareketli çayır biççme makinesi
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz