GÜLERSAN LUBRICATION EQUIPMENT

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

GÜLERSAN LUBRICATION EQUIPMENT
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

45:1 Basınç oranına sahip hava ile çalışan Havalı Gres Pompası 30 Kg yağ alma kapasitesine sahiptir. Kısa mesafeli yüksek basınçlı yağlama yapabilmek için idealdir. Dört adet dönerli tekerlek ile yön verilmesi kolaydır. Pompada çelik tel takviyeli hidrolik hortum kullanılmaktadır. Piston çapı Ø62 mm dir. Yağ baskı tablası ve yayı sayesinde hazne içerisindeki yağ sıkılaştırılarak yüksek vizkoziteli yağlarda ve soğuk bölgelerde pompa beslemesi kolay sağlanmaktadır, ayrıca gres tabanca girişinde bulunan Z mafsal sayesinde hortum ve tabanca daha kolay kullanılabilmektedir. Çalışma basıncı minimum 6 bar ile maksimum 8 bar arasında değişebilir Hava ile çalışan pompaların performansını ve ömrünü en iyi duruma getirmek için filtrelenmiş ve yağlanmış hava kullanmanız önerilir Opsiyonel aksesuarları ile işlevselliği arttırılmıştır. Genellikle atölyelerde, servis istasyonlarında, filo bakımında, madencilikte, tarımda, silahlı kuvvetlerde, inşaatlarda, trenlerde vs kullanılır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

10 kg kapasiteye sahip bu pompa mekanik olarak çalışmaktadır. Pompada çelik tel takviyeli hidrolik hortum kullanılmaktadır, Kısa mesafeli yüksek basınçlı yağlama yapabilmek için idealdir, Yağ baskı tablası ve yayı sayesinde hazne içerisindeki yağ sıkılaştırılarak yüksek vizkoziteli yağlarda ve soğuk bölgelerde pompa beslemesi kolay sağlanmaktadır, İki adet tekerlek mevcuttur ,hafif olmasından dolayı kolayca taşınabilmektedir ayrıca ayak pedalı sayesinde pompanın çalışırken sabit kalması sağlanmaktadır Hava sistemine sahip olmayan yerlerde kullanıcıya alternatif olmaktadır. Kullanım alanı olarak küçük araçlar, matbaa makinaları, pres vb. makinalar sıralanabilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

18 Lt kapasiteye sahip bu pompa mekanik olarak çalışmaktadır. Şanzıman ve difransiyel yağlarını tamamlamak için kullanılır. Pompada ½ bez takviyeli hortum kullanılmaktadır, İki adet tekerlek mevcuttur, hafif olmasından dolayı kolayca taşınabilmektedir ayrıca ayak pedalı sayesinde pompanın çalışırken sabit kalması sağlanmaktadır Hava sistemine sahip olmayan yerlerde kullanıcıya alternatif olmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Seyyar yağ varil sistemlerinin farklı amaçlar için birçok versiyonu mevcuttur. Farklı verim ve basınç oranlarına sahip pompa seçenekleri, 10,15,20 Mt yağ makaraları, istenildiğinde sisteme adapte edilebilen litre yazar sayaçlı tabancalar sayesinde oldukça yüksek iş yapabilme kabiliyeti kazandırılmıştır. Her işletmenin ihtiyaç farklılıkları göz önüne alındığında bu sistemler işletmeler için mükemmel bir çözüm sunmaktadır. Varil taşıma arabası kaliteli sacdan imal edilmiş olup elektro statik boya ile boyanmıştır, iki adet dönerli iki adet sabit tekerler sayesinde hareket kabiliyeti oldukça yüksektir. SVS4500 yağ varil sistemi 4 parçadan oluşmaktadır ancak yağ pompanızı, yağ tabancanızı ve yağ hortum makaranızı siz seçebilirsiniz. Bknz. SVS4500 Tablo

Fiyat teklifi isteyin

Dear Sirs, Our Company is the exporter/producer of Lubrication Equipment , Cleaning Equipment and Garage Equipment and we would like to make our company and its products known to you.If you are interested, we will be happy to send you any further information.We may be available in the near future to discuss the subject with you as well. Thanking for your kind interest and we look forward your early reply, we remain, Yours sincerely,

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

GÜLERSAN LUBRICATION EQUIPMENT

saray mahallesi

Site yolu naya sokak no : 15

34768 Ümraniye - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    51 – 100
  • % ciro, ihracatta
    %60

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1992
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Mektup ile Havale
  • Swift Havale

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

GÜLERSAN LUBRICATION EQUIPMENT'in Faaliyetleri

  • Yağlama - Makineler ve sistemler
  • Yağlama - Makineler ve sistemler
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz