BRAU GRUP MOBILYA INŞAAT MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

BRAU GRUP MOBILYA INŞAAT MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

BRAU GRUP Organizasyon yapısında ISO 9001 yönergelerini uygular. EN ve DIN normlarına hakimdir, CE direktiflerine ve TSE standartlarına uygun üretim yapar. BRAU GRUP Ürünlerinde uluslararası standartların öngördüğü güvenlik, ergonomi ve kalite kriterlerine riayet eder. Çalışmalarında, imalat ve montaj hizmetlerinde çevreye duyarlı davranır, atık yönetim prosedürlerine sadıktır, karbon emisyonlarını küçültmenin gayretindedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

BRAU LAB Organizasyon yapısında ISO 9001 yönergelerini uygular. EN ve DIN normlarına hakimdir, CE direktiflerine ve TSE standartlarına uygun üretim yapar. BRAU GRUP Ürünlerinde uluslararası standartların öngördüğü güvenlik, ergonomi ve kalite kriterlerine riayet eder. Çalışmalarında, imalat ve montaj hizmetlerinde çevreye duyarlı davranır, atık yönetim prosedürlerine sadıktır, karbon emisyonlarını küçültmenin gayretindedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Standart Ölçüler: 120-150-180x90x240(h) cm Çeker Ocak laboratuvar ortamlarında kimyasallar ile yapılan (analiz, deney vb) her türlü çalışmanın güvenli bir şekilde yapılmasını sağlayan bir cihazdır. Gövde: 1,2mm galvanizli çelikten üretilmiş üzeri epoksi polyester bazlı elektrostatik toz boya ile kaplanmıştır. Bu sayede kimyasal buharlarından kaynaklı korozyona karşı son derece dayanıklı hale gelmiştir. Ön kapak: 6mm ısıl işlem görmüş temperli camdan imal edilmiştir. Temperli cam giyotin kapak şeklinde yukarı aşağı doğru hareket ettirilerek açılıp kapanabilir. Rahat hareket imkanı sağlamak için kontra ağırlık sistemi ile donatılmıştır. Kontrol Paneli: Çeker ocağın her iki yanında düz tip standart kontrol panelleri bulunmaktadır. Bu paneller aşağıda olmadığı için kullanıcıya daha yakın bir çalışma imkanı sunmaktadır.Bu panellerden birinde gaz ve su vanaları bulunur, diğerinde ise koruma sigortaları aydınlatma anahtarı, prizler ve fan motoru hız anahtarı konumlandırılmıştır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Tanımı:Steril kabin çalışma alanı ve/veya dış ortamı biyolojik kirlenmeden koruyan bir çalışma alanı içeren bir cihazdır. Ölçüler: 135x70x220h BrauLAB LFC120 model steril kabin Class II standartlarında dikey akışlı bir steril kabindir. Hem çalışma alanını hem de kabin dışını yapılan çalışmadan kaynaklanabilecek biyolojik kontaminasyondan korur. Bunun için çift hepa filtresi ve ön sterilizasyon lambasına sahiptir. Özel hava akış dinamiği sayesinde %70 oranında tekrar filtre edilmiş havayı kullanır. Üzerinde aydınlatma lambası ve anahtarı, akış motoru ve hız kontrol anahtarı, kabin içi prizler ve isteğe bağlı gaz musluğu bulunur.

Fiyat teklifi isteyin

BRAU GRUP daha iyi bir çalışma hayatı için sizlere laboratuvar ve ofis mekanları tasarlar. Maliyeti karşılanabilir çözümler sunar. Kaliteli malzeme ve işçilik vaat eder. Laboratuvar ve ofisleriniz için tasarım aşamasından başlayarak üretim, yerinde montaj ve bakım konularında ekonomik çözümler sunar. BRAU GRUP laboratuvarlarınız için yerleşim öncesi gerekli olan tesisat alt yapı çalışmalarında sizlere profesyonel destek verir. Anlaşması yapılan işlerinizde sizlere mekanik ve elektrik tesisatları için ücretsiz proje ve teknik danışmanlık hizmeti sunar. Müşteri memnuniyetini önemser ve buna odaklı olarak hizmet verir. BRAU GRUP 2015 yılında markalaşma çalışması başlatmış ve bünyesindeki laboratuvar ve ofis mobilyası ürünlerini Brau LAB ve Brau OFİS olarak iki ayrı marka altında toplamıştır. BRAU GRUP Organizasyon yapısında ISO 9001 yönergelerini uygular. EN ve DIN normlarına hakimdir, CE direktiflerine ve TSE standartlarına uygun üretim yapar. BRAU GRUP Ürünlerinde uluslararası standartların öngördüğü güvenlik, ergonomi ve kalite kriterlerine riayet eder. Çalışmalarında, imalat ve montaj hizmetlerinde çevreye duyarlı davranır, atık yönetim prosedürlerine sadıktır, karbon emisyonlarını küçültmenin gayretindedir.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

BRAU GRUP MOBILYA INŞAAT MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

ikitelli osb mah.isteks sanayi sitesi b4 blok:8 başakşehir

34490 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2016
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Bölgesel
  • Check Circle Outline icon Ulusal
  • Check Circle Outline icon Avrupalı
  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

BRAU GRUP MOBILYA INŞAAT MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI'in Faaliyetleri

  • Bilimsel ve teknik laboratuvarlar - Eğitim malzemesi
  • tezgah sistemleri
  • cekerocak
  • kimyasal saklama dolabı
  • laboratuvar sistemleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz